Cruisekonseptet
Som nevnt elsker vi cruise. Å «bo på ett hotell i mange byer er helt herlig» og avslappende. Å velge riktig lugar/billett er en vitenskap i seg selv. Jo …
Cruisekonseptet Les merSom nevnt elsker vi cruise. Å «bo på ett hotell i mange byer er helt herlig» og avslappende. Å velge riktig lugar/billett er en vitenskap i seg selv. Jo …
Cruisekonseptet Les merPå denne tiden av året er rotgrønnsakene aller best. og da bruker jeg noen av dem hver eneste dag – på ulike måter. Her har jeg laget søtpotetsuppe og tilsatt …
Søtpotetsuppe med gulrøtter Les merBildet av skipet er tatt av Jørns kollega Liv B Hansteen (fra hennes terrasse da vi passerte) Mange har fått med seg at cruise er vår favoritt- ferieform. Vi sjekker …
På Cruise med Azamara igjen Les merDenne retten er en av favorittene mine og er veldig enkel og rask å lage. Den kan også brukes til mye forskjellig, både som lunch, middag og tilbehør til kjøtt- …
Pasta med spinatpesto, bakte tomater og squash Les merDenne pastaretten er høyt oppe på favorittlisten min. Jeg spiser masse tomater året rundt og på denne årstiden har vi også tilgang på tomater fra drivhuset til datteren og svigersønnen …
Tomatpasta med feta Les merSiden det er noen måneder siden jeg la ut noe på bloggen så starter jeg med å gi dere oppskrift på min favoritt-frokost for tiden. Jeg er ikke en person …
Min beste frokost – kjøleskapsgrøt Les merDenne retten har jeg ikke funnet på selv, bare for å ha det på det rene. Jeg publiserer sjelden oppskrifter jeg ikke har laget selv, men akkurat denne retten har …
Laks med appelsin og honning Les merDenne pastaretten laget jeg ofte tidligere, men så har den ligget i «glemmeboken» noen år inntil for noen dager siden. Denne Arrabbiataen er ikke en autentisk italiensk oppskrift, men min …
Penne alla’ Arrabbiata Les merAubergine er en av mine favoritter når jeg skal lage vegetarretter. Den smaker deilig og er også veldig anvendelig. Den kan brukes som selvstendig rett og også som tilbehør. Jeg …
Gratinerte aubergineskiver med bakte grønnsaker Les merDette ble en skikkelig fargerik rett slik jeg synes det er moro å lage innimellom. Knallfargen er et blikkfang, men det viktigste er selvsagt smaken. Sellerirot er en av mine …
Bakt sellerirot med fargerikt tilbehør Les merJeg har ikke spist andebryst på mange år, men tidligere laget jeg det ganske ofte. Plutselig likte jeg det ikke så godt lenger og så spiser jeg jo for det …
Andebryst med rotgrønnsaker, bønner og fløte/ bringebærsaus Les merDisse rundstykkene er de enkleste jeg vet, noen få ingredienser mikses i en bolle, heves og bakes ut. Heves igjen og stekes i ovnen. Det er ikke mange typer mel …
Verdens enkleste halvgrove rundstykker Les merVi spiser mye fisk her på Casaen siden jeg helst ikke spiser kjøtt, så da må jeg selvsagt variere måten jeg tilbereder den på. Pasta smaker deilig sammen med laks …
Laksepasta – en favoritt Les merDette suppebrødet fikk jeg inspirasjon til på God morgen, Norge. Det er verdens enkleste brød og supert å røre sammen hvis du skal servere supper, gryter eller noe annet du …
Enkelt og godt suppebrød Les merDenne oppskriften er en av mine favoritter, ikke minst pga tilbehøret. Men fersk tunfisk er også fantastisk godt, så mør og saftig hvis den ikke stekes for lenge. Blir den …
Tunfisk med beter og grønn skalldyrsaus Les merDet bugner av rotgrønnsaker for tiden og det er så gøy å bruke dem på forskjellige måter. Siden jeg ikke spiser kjøtt blir rotgrønnsakene som regel brukt som hovedrett og …
Ovnsbakte rotgrønnsaker med bygg og spicy yoghurtdressing Les merI dag deler jeg oppskrift på en deilig fiskerett med dere. Torskeloin har jeg mange oppskrifter på, men ikke med denne sausen. Denne sausen smaker nydelig til fisken og den …
Torskeloin med aspargessaus Les merHer får dere oppskrift på en deilig loff som alltid står på bordet når vi har skalldyr. Jeg er veldig opptatt av sunnhet og spiser aldri loff – bortsett fra …
Deilig smørloff til skalldyrene Les mer