Litt om bloggen

IMG_5980

 

Jeg heter Torill Anita Ramberg og har jobbet som lærer i videregående skole i mange år.  

30. juni 2009 opprettet jeg matbloggen Mammas Kokebok  på blogspot.com. Den var den gang bare tenkt som et slags arkiv over noen oppskrifter jeg likte og som jeg ville dele med datteren min. Men etterhvert fikk jeg ganske mange følgere og plutselig ble bloggen mye større enn jeg hadde trodd den skulle bli . Jeg skaffet meg etterhvert eget domene og flyttet over til WordPress .

Etterhvert endret bloggen seg til å bli noe annet enn en kokebok, og jeg synes ikke navnet passet lenger. Derfor endret jeg navnet til Torills Mat og Reiser. Bloggen har blitt en slags dagbok for meg hvor jeg skriver ned ting jeg har opplevd på reise, mat jeg har spist på restauranter, utstillinger jeg har besøkt og sist, men ikke minst mat jeg serverer hjemme. Jeg håper selvsagt at dette kan være til inspirasjon for dere også.

 

 

Kredit:

Bloggbanneret er designet av Sigrun Lindaas Norhagen

Teknisk support: Patrik Widegren

Bilder i bloggbanneret:

Ta gjerne kontakt med meg på mail hvis det er noe du lurer på eller benytt kommentarfeltet under de ulike innleggene.

torill.ramberg@gmail.com

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

8 Comments on “Litt om bloggen”

 1. Bare navnet gjorde meg glad, men dette likner ikke mye på maten jeg har vokst opp med. Og selv om den var god finner jeg dette veldig inspirerende. Supre oppskrifter, gode forklaringer, fine bilder, her er det mye jeg vil prøve! Nå er jeg så sulten at jeg må varme noen rester fra den gode middagen i går. Stå på Torill!

 2. Takk, Marianne :o) Egentlig er navnet blitt misvisende etter som blogen har utviklet seg og handler mye om reiser også. Og Mammas Kokebok er mest moderne oppskrifter, stort sett ingenting fra gamle dager selv om tittelen kan henspeile på det. Koslig at du vil prøve ut noen oppskrifter :o))

 3. Nå har jeg lagt deg til på blogglisten min. Piemonte er kanskje det flotteste stedet jeg har vært, skal definitivt tilbake. Har ikke fått lest så mye, men dette ser veldig inspirerende ut 🙂

 4. Hei!:)

  Ramla over denne etter å søkt på matretten Jalfrezi…:)

  Liker det jeg har lest til nå, og lagrer denne blant favoritter…!!:)

  Riktig god helg…!:)

 5. Hei Torill

  Jeg er veldig førnøyd med alle oppskriftene og bloggen, men du skriver skjeldent hvor mange pers. de forskjellige rettene er til. Det hadde hjulpet meg en del.

  1. Hvis det ikke står noe så er oppskriftene beregnet til 4, men jeg skal begynne å skrive antallet heretter. Hyggelig at du er fornøyd med oppskriftene :o))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *