Sellerirotsuppe med chorizoboller
Nå er det en stund siden jeg har hatt suppeoppskrift på bloggen, så her kommer det en ny. Suppe på rotgrønnsaker kan jo aldri bli feil, det er i alle …
Sellerirotsuppe med chorizoboller Les merNå er det en stund siden jeg har hatt suppeoppskrift på bloggen, så her kommer det en ny. Suppe på rotgrønnsaker kan jo aldri bli feil, det er i alle …
Sellerirotsuppe med chorizoboller Les merCeviche er trendy mat og har du ikke smakt det bør du gjøre noe med det.. Jeg har laget ceviche i mange år, og serverer det både titt og …
Lakseceviche Les merDenne gratengen anbefaler jeg at dere prøver. Det er for det første en fin måte å få brukt opp rester på og for det andre løfter den en ganske alminnelig …
Fiskegrateng med kveite Les merButterchicken er en velkjent rett i det indiske kjøkken og serveres på de fleste indiske restauranter både i India og utenfor. Som annen indisk mat inneholder denne retten mye krydder, …
Butterchicken a la Ramsey Les merI høstferien var datteren min og jeg i Gdansk for første gang. Dette besøket kan du lese om HER. Jeg likte meg godt der og fikk lyst til å ta …
Jeg er litt forelsket i Gdansk Les merNå er vi midt i skreisesongen, og vi må jo bare spise det så ofte vi kan. Det er ikke bare smaken som gjør skreien spesiell, det er også andre …
Skreiloin med bacon, rotmos og erter Les merJeg lager ofte grateng når jeg har rester jeg vil bruke opp. Denne gangen hadde jeg rester fra en røkt svinekam som jeg benyttet. Gratenger er raske å lage og …
Skinkegrateng med pepperrotsaus Les merDette er en nydelig rett som også kan lages vegetarisk. Den smaker godt uten kylling også for det er massevis av gode grønnsaker her. Den rå eggeplommen helles over pastaen …
Pasta med kylling, grønnsaker og rå eggeplomme Les merKoteletter er billig og god mat som kan brukes både til hverdag og fest, det er avhengig av måten du serverer dem på. Jeg liker mat som kan tilberedes i …
Ovnsstekte koteletter på grønnsaksseng Les merDet er ikke så ofte jeg lager hveteboller lenger, det er stort sett bare til fastlaven. Men det er jo folk der ute som lager det mye oftere enn meg …
Farlig gode boller Les merTorsk er den fisken jeg bruker mest, i ulike varianter. Nå er jo også torsken på sitt beste så derfor er det viktig å bruke den nå. Jeg har brukt …
Torskefilét med skinke og ovnsbakte grønnsaker Les merI det siste har jeg spist enda mer grønnsaker enn jeg vanligvis gjør, og det er ikke dårlig siden jeg alltid spiser mye grønnsaker. Dette er hittil min favoritt- veggisburger, …
Vegetarburger med kikerter og grønnål Les merErtesuppe og pannekaker er skikkelig tradisjonsmat for meg, moren min serverte den alltid på langfredag. Faktisk stammer denne retten fra middelalderen da det var vanlig å spise ertesuppe på torsdager. …
Langfredagserter – tradisjonsmat Les merDisse kakene kan du lage med den hvite fisken du ønsker; sei, hyse, lange el.l. Jeg valgte torsk fordi det var den eneste filéten de hadde i fiskedisken denne dagen. …
Torskekaker med mangosalsa og ovnsstekte morenepoteter Les merVi spiser alltid rene grønnsaksretter en eller flere ganger i uken, det er både sunt og godt. Denne suppen/ gryten er en gjenganger I Italia heter denne retten for Pasta …
Italiensk bønnesuppe med pasta og grønnkål Les mer