Skip to content
Min heading

Toril

  • Hjem
  • Bloggen
  • Oppskrifter
    • Forretter
      • fisk
      • grønnsaker og salat
      • skalldyr
      • suppe
    • Hovedretter
      • fisk
        • breiflabb
        • kveite
        • tunfisk
        • laks
        • rødspette
        • steinbit
        • torsk
        • uer
        • andre fiskeretter
      • fjærkre
        • and
        • kylling
      • gryter og ovnsretter
      • kjøtt
        • kalv
        • lam
        • oksekjøtt
        • svin
        • viltkjøtt
      • kjøttdeig
      • pasta
    • Salat
    • Suppe
    • Pai og pizza
      • pai
      • pizza
    • Skalldyr
      • blåskjell
      • hummer
      • reker
      • scampi
    • Tradisjonsmat
      • Julemat
      • Annen tradisjonsmat
    • Trykkoking
    • Vegetar
    • Etnisk
      • Fra andre land
      • asiatisk
      • fransk
      • gresk
      • Indisk
      • italiensk
      • meksikansk
      • spansk
      • thailandsk
    • Middagstilbehør
      • grønnsaker
      • poteter
      • sauser
    • Desserter
    • Frokost
    • Gjærbakst
      • Eltefritt
      • brød
      • focaccia
      • rundstykker
      • Søt gjærbakst
        • hveteboller
        • hvetekake
        • Kanelsnurrer
        • lussekatter
        • Prinsessekake
        • Safransnurrer
        • Skillingsboller
    • Kaker
      • dessertkaker
      • eplekaker
      • sjokoladekaker
      • tørre kaker
      • andre kaker
    • Pålegg
    • Drikke
  • Reiser
    • Asia 2012
    • Brasil
      • Pontanegra
      • Rio de Janeiro
    • Cruise
    • Hong Kong
    • Frankrike
      • Bordeaux
      • Cannes
      • Champagne
      • Personalvintage
      • Nice
      • Paris
    • Italia
      • Bologna
      • Como
      • Ligurien
      • Marche
        • Grottammare
      • Piemonte
        • Alba
      • Roma
      • Sicilia og Sør-Italia
      • Toscana
        • Firenze
        • Lucca
        • Pisa
        • Siena
        • Volterra
    • Kambodsja
      • Phnom Penh
      • Sihanoukville
      • Siem Reap
    • Kenya
    • London
    • New York
    • Norge
      • Harstad
      • Lofoten
      • Stavanger
      • Tromsø
      • Trondheim
      • Vega
    • Polen
      • Gdansk
      • Sopot
      • Wroclaw
    • Riga
    • Safari
    • Singapore
    • Spania
      • Barcelona
      • Cadaques
      • Andalucia
        • Jerez
      • Nerja
      • Palma
    • Sverige
      • Gøteborg
      • Stockholm
    • Sør-Afrika
      • Cape Town
        • Polen
      • Franschhoek
      • Motswari
    • Thailand
      • Bangkok
      • Chiang Mai
      • Chiang Rai
      • Julefeiring i Cha Am
    • Tyskland
      • Berlin
    • Vietnam
  • Restauranter
    • Bangkok
    • Berlin
    • Brasil
      • Pontanegra
      • Rio de Janeiro
    • Frankrike
      • Antibes
      • Cannes
      • Champagne
      • Nice
      • Paris
      • St Paul de Vence
      • St Tropez
    • Italia
      • Ligurien
      • Marche
        • Grottammare
        • Ravenna
      • Piemonte
      • Roma
      • Toscana
        • Pisa
        • Siena
        • Volterra
    • Kambodsja
      • Phnom Penh
      • Siem Reap
      • Sihanoukville
    • Norge
      • Bergen
      • Bodø
      • Engelsviken
      • Harstad
      • Halden
      • Lillehammer
      • Lofoten
      • Mo i Rana
      • Moss
      • Oslo
      • Son
      • Stavanger
      • Tromsø
      • Trondheim
      • Vega
      • Ålesund
    • New York
    • Polen
      • Gdansk
      • Sopot
      • Wroclaw
    • Riga
    • Sharm el Sheikh
    • Spania
      • Barcelona
      • Cadaques
      • Jerez
      • Nerja
      • Palma
    • Sverige
      • Gøteborg
      • Stockholm
    • Sør-Afrika
      • Cape Town
      • Franschhoek
    • Vietnam
  • Diverse
    • Medieomtaler og konkurranser
  • Facebook
  • Instagram
Main Menu
  • Hjem
  • Bloggen
  • Oppskrifter
    • Forretter
      • fisk
      • grønnsaker og salat
      • skalldyr
      • suppe
    • Hovedretter
      • fisk
        • breiflabb
        • kveite
        • tunfisk
        • laks
        • rødspette
        • steinbit
        • torsk
        • uer
        • andre fiskeretter
      • fjærkre
        • and
        • kylling
      • gryter og ovnsretter
      • kjøtt
        • kalv
        • lam
        • oksekjøtt
        • svin
        • viltkjøtt
      • kjøttdeig
      • pasta
    • Salat
    • Suppe
    • Pai og pizza
      • pai
      • pizza
    • Skalldyr
      • blåskjell
      • hummer
      • reker
      • scampi
    • Tradisjonsmat
      • Julemat
      • Annen tradisjonsmat
    • Trykkoking
    • Vegetar
    • Etnisk
      • Fra andre land
      • asiatisk
      • fransk
      • gresk
      • Indisk
      • italiensk
      • meksikansk
      • spansk
      • thailandsk
    • Middagstilbehør
      • grønnsaker
      • poteter
      • sauser
    • Desserter
    • Frokost
    • Gjærbakst
      • Eltefritt
      • brød
      • focaccia
      • rundstykker
      • Søt gjærbakst
        • hveteboller
        • hvetekake
        • Kanelsnurrer
        • lussekatter
        • Prinsessekake
        • Safransnurrer
        • Skillingsboller
    • Kaker
      • dessertkaker
      • eplekaker
      • sjokoladekaker
      • tørre kaker
      • andre kaker
    • Pålegg
    • Drikke
  • Reiser
    • Asia 2012
    • Brasil
      • Pontanegra
      • Rio de Janeiro
    • Cruise
    • Hong Kong
    • Frankrike
      • Bordeaux
      • Cannes
      • Champagne
      • Personalvintage
      • Nice
      • Paris
    • Italia
      • Bologna
      • Como
      • Ligurien
      • Marche
        • Grottammare
      • Piemonte
        • Alba
      • Roma
      • Sicilia og Sør-Italia
      • Toscana
        • Firenze
        • Lucca
        • Pisa
        • Siena
        • Volterra
    • Kambodsja
      • Phnom Penh
      • Sihanoukville
      • Siem Reap
    • Kenya
    • London
    • New York
    • Norge
      • Harstad
      • Lofoten
      • Stavanger
      • Tromsø
      • Trondheim
      • Vega
    • Polen
      • Gdansk
      • Sopot
      • Wroclaw
    • Riga
    • Safari
    • Singapore
    • Spania
      • Barcelona
      • Cadaques
      • Andalucia
        • Jerez
      • Nerja
      • Palma
    • Sverige
      • Gøteborg
      • Stockholm
    • Sør-Afrika
      • Cape Town
        • Polen
      • Franschhoek
      • Motswari
    • Thailand
      • Bangkok
      • Chiang Mai
      • Chiang Rai
      • Julefeiring i Cha Am
    • Tyskland
      • Berlin
    • Vietnam
  • Restauranter
    • Bangkok
    • Berlin
    • Brasil
      • Pontanegra
      • Rio de Janeiro
    • Frankrike
      • Antibes
      • Cannes
      • Champagne
      • Nice
      • Paris
      • St Paul de Vence
      • St Tropez
    • Italia
      • Ligurien
      • Marche
        • Grottammare
        • Ravenna
      • Piemonte
      • Roma
      • Toscana
        • Pisa
        • Siena
        • Volterra
    • Kambodsja
      • Phnom Penh
      • Siem Reap
      • Sihanoukville
    • Norge
      • Bergen
      • Bodø
      • Engelsviken
      • Harstad
      • Halden
      • Lillehammer
      • Lofoten
      • Mo i Rana
      • Moss
      • Oslo
      • Son
      • Stavanger
      • Tromsø
      • Trondheim
      • Vega
      • Ålesund
    • New York
    • Polen
      • Gdansk
      • Sopot
      • Wroclaw
    • Riga
    • Sharm el Sheikh
    • Spania
      • Barcelona
      • Cadaques
      • Jerez
      • Nerja
      • Palma
    • Sverige
      • Gøteborg
      • Stockholm
    • Sør-Afrika
      • Cape Town
      • Franschhoek
    • Vietnam
  • Diverse
    • Medieomtaler og konkurranser
  • Facebook
  • Instagram

Month: February 2010

Scampi på grønnsaksseng

February 28, 2010October 8, 2019 - by Torill Anita - Leave a Comment

Jeg synes scampi er veldig greit å ty til når jeg skal lage en forrett som er enkel og rask å få ferdig. Det som tok tid med denne retten …

Scampi på grønnsaksseng Les mer

Jamies Chili con Carne

February 27, 2010September 5, 2019 - by Torill Anita - Leave a Comment

Jeg liker godt meksikansk mat, men det er ikke så ofte jeg lager det. Det hender selvsagt at jeg en sjelden gang mixer sammen noe tacos, men det er ikke …

Jamies Chili con Carne Les mer

Eplemuffins

February 26, 2010October 19, 2019 - by Torill Anita - Leave a Comment

Ingredienser: 3 dl mel 2 ts bakebulver 2 dl sukker 2 dl melk 2 ss smeltet smør 2 egg Eplebiter Sukker Kanel Fremgangsmåte: Bland sammen mel, bakepulver og sukker i …

Eplemuffins Les mer

Middag med The Flying Culinary Circus

February 25, 2010February 3, 2018 - by Torill Anita - Leave a Comment

Vi har nettopp kommet hjem etter noen dager i Bodø, der mannen min skulle ha møter og jeg var med som nisse på lasset. Siste kvelden bestemte vi oss for …

Middag med The Flying Culinary Circus Les mer

Filét av hval med ertepuré og konfiserte tomater

February 24, 2010October 29, 2019 - by Torill Anita - Leave a Comment

Det er ikke så ofte vi spiser hvalkjøtt, men på lørdag skulle jeg prøve å lage det på en litt annerledes måte. Og det ble helt nydelig faktisk. Kjøttet smeltet …

Filét av hval med ertepuré og konfiserte tomater Les mer

Lun kyllingsalat med avocado og feta

February 21, 2010July 10, 2019 - by Torill Anita - Leave a Comment

Denne salaten er en av mine favoritter. Den er mektig og egner seg godt som middagssalat. Ingredienser: 4 kyllingfileter salt og pepper 1 rødløk 2 modne avocadoer Cherrytomater 100 g …

Lun kyllingsalat med avocado og feta Les mer

Kanelis med karamelliserte epler i butterdeigsreder

February 20, 2010October 19, 2019 - by Torill Anita - Leave a Comment

Denne desserten er virkelig snadder, og den kan gjøres ganske lettvint også hvis man bruker ferdig vaniljeis og bare tilsetter kanel. Jeg tok meg imidlertid bryet med å lage isen …

Kanelis med karamelliserte epler i butterdeigsreder Les mer

Hvit sjokolademousse med bringebær

February 18, 2010October 7, 2019 - by Torill Anita - Leave a Comment

Denne desserten fant jeg på  Trines matblogg. Den falt i smak umiddelbart og jeg har laget den flere ganger. Fremgangsmåten er enkel og det er, etter min mening, umulig å …

Hvit sjokolademousse med bringebær Les mer

Hjortefilét med safranpoteter

February 17, 2010December 2, 2020 - by Torill Anita - Leave a Comment

Hjortefilét er, ved siden av reinsdyrfilét, det beste kjøttet jeg vet. Den er uten unntak mør og saftig. Det er også enkelt og raskt å tilberede den. Det eneste man …

Hjortefilét med safranpoteter Les mer

Osso bucco med gremolata

February 15, 2010October 10, 2019 - by Torill Anita - Leave a Comment

Jeg er veldig glad i retter som har fått godgjøre seg på platen eller i ovnen i mange timer. Smaken blir intens og kjøttet blir så mørt at det kan …

Osso bucco med gremolata Les mer

Kanelboller

February 14, 2010March 15, 2020 - by Torill Anita - 2 Comments.

I dag fikk jeg lyst til å bake kanelsnurrer eller skillingsboller eller hva det nå heter egentlig. Jeg hadde ikke perlesukker, men det gikk bra likevel og de smakte kjempegodt. …

Kanelboller Les mer

Blomkålsuppe med en twist

February 11, 2010January 2, 2019 - by Torill Anita - Leave a Comment

Denne suppen er rett og slett nydelig. Det ttar selvsagt lenger tid å lage denne enn å røre ut en pose pulver i vann, men det er det absolutt verdt. …

Blomkålsuppe med en twist Les mer

Oksehale – det beste av oksen

February 10, 2010April 8, 2019 - by Torill Anita - 4 Comments.

Så var dagen kommet da jeg skulle tilberede oksehaler for første gang. Jeg ble inspirert da jeg leste på Pepperkvernas blogg, og det er hennes oppskrift jeg fulgte. Da jeg …

Oksehale – det beste av oksen Les mer

Indrefilét av antilope med pærekompott og balsamicosaus

February 9, 2010October 10, 2019 - by Torill Anita - Leave a Comment

Antilope er ikke hverdagskost, jeg tror jeg bare har laget det en gang før – for mange år siden. De andre visste ikke hva slags kjøtt det var så jeg …

Indrefilét av antilope med pærekompott og balsamicosaus Les mer

Spicy reker med grønnsaksmix

February 6, 2010September 9, 2019 - by Torill Anita - Leave a Comment

I går hadde vi besøk av datteren vår og til middag bestilte hun noe som var sunt og godt. Så da måtte jeg trå til og prøve å finne på …

Spicy reker med grønnsaksmix Les mer

Restauranter og shopping i Sharm el Sheikh

February 3, 2010August 31, 2019 - by Torill Anita - Leave a Comment

Så er jeg hjemme igjen etter en uke på studietur med elever til Sharm el Sheikh for 6. eller 7. gang. Det er mye som er blitt forandret i Sharm …

Restauranter og shopping i Sharm el Sheikh Les mer

Leter du etter noe?

Visit TORILLS MAT OG REISER's profile on Pinterest.

Archives

Gode Blogger

  • Borte Best Reiseblogg
  • Helles Kitchen
  • Ingeborgs blogg
  • Mat og Reiser
  • Trines Matblogg

Innlegg

February 2010
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
« Jan   Mar »
Copyright © 2025 Toril.
Powered by WordPress and HitMag.
StatCounter - Free Web Tracker and Counter