Lun kyllingsalat med avocado og feta

Denne salaten er en av mine favoritter. Den er mektig og egner seg godt som middagssalat.

Ingredienser:

4 kyllingfileter
salt og pepper
1 rødløk
2 modne avocadoer

Cherrytomater
100 g fetaost
2 ss olivenolje (god)
1 ss vann
1 ss sitronsaft
2 ss frisk oregano
blandet salat

Fremgangsmåte:

Stek filetene raskt i pannen og etterstek dem i ovnen ved 175 grader i 10-15 minutter hvis de er store.
Skrell løk og skjær i ringer
Del avocadoene i to og ta ut steinen. Skrell og skjær i biter
Bland løk og avocado i en bolle


Smuldre i osten og hell på olivenolje, vann og sitronsaft. Bland inn oregano.


Fordel salaten på et serveringsfat.


Skjær kyllingfiletene i skiver og fordel dem over
Ha feta/avocado-dressingen over (bruk en skje).
Serveres straks med varm baguett, focaccia eller annet bakverk.
Salaten skal være lun.

Tilsett gjerne flere grønnsaker og urter også.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published.