Champagne – som å drikke stjerner
Jeg tror ikke det finnes noe bedre enn champagne, ikke for meg i alle fall. Tidligere kjente jeg ikke store forskjellen på cava, prosecco og champagne, men det gjør jeg …
Champagne – som å drikke stjerner Les merJeg tror ikke det finnes noe bedre enn champagne, ikke for meg i alle fall. Tidligere kjente jeg ikke store forskjellen på cava, prosecco og champagne, men det gjør jeg …
Champagne – som å drikke stjerner Les merPulled pork har nesten blitt vår nye nasjonalrett. For et par år siden var det de færreste som hadde hørt om det, men nå er det nok de færreste som …
Pulled Pork med coleslaw og ovnsbakte poteter Les merDenne oppskriften stammer fra programmet 4-stjerners middag på TV Norge for en stund siden. Dette programmet byr jo på litt og hvert, men innimellom kan det være noe som er …
Misobakt torskeloin Les merWontonsuppe er en tradisjonsrik suppe som stammer fra det kantonesiske kjøkkenet. Det er egentlig en dim-sum rett i en kraftig buljong og egner seg både til lunch og middag. Egentlig …
Wontonsuppe med kylling – en favoritt Les merKveite er en fantastisk fisk som smaker nydelig når den er riktig tilberedt! Når jeg tilbereder kveite hender det innimellom at den blir for tørr, det skyldes selvsagt at den …
Stekt kveite med nykål, asparges og hollandaise Les merDisse kakene er en blanding av oppskrifter jeg har funnet på 3 ulike bakeblogger, så jeg satte dem sammen og lagde min egen 🙂 I og med at vi er …
Sjokolademuffins med jordbær, champagne og ostekrem Les merSaltbakte poteter er nesten obligatorisk på tapasbordet, men det er også utmerket følge til forskjellige kjøttretter. Man skulle tro at potetene blir ekstremt salte når de bakes i så …
Saltbakte poteter Les merDet er ingenting som minner meg så mye om sommeren som rabarbrasuppe 🙂 Dette er barndomsminner som jeg har tatt fram igjen de senere årene. Denne suppen er enkel og …
Smaken av sommer – årets første rabarbrasuppe Les merJeg bruker eltemaskinen min stadig sjeldnere og har faktisk litt dårlig samvittighet for det. Men når jeg har fått smaken på eltefri bakst så er det så fristende å bruke …
Eltefri focaccia med spelt Les merDenne kyllingsalaten er både fargerik og smaker nydelig. Det er en mettende salat som like gjerne kan brukes til middag som til lunch. Ved siden av serverte jeg en avocadokrem, …
Lun kyllingsalat med søtpotet, mango og selleri Les merJeg er så glad i suppe at jeg MÅ spise det minst en gang i uken, gjerne flere. Når jeg lager suppe passer jeg på å lage så stor porsjon …
Grønnsakssuppe med chioggiabete, søtpotet og pasta Les merJe vous aime tous de Paris, la plus belle capitale du monde. Jeg har vært i Paris mange ganger og lar meg alltid fasinere, skulle virkelig ønske jeg hadde vært …
Je t’aime Paris Les mer