
Blåskjell med asiatisk touch
Jeg elsker blåskjell! Det er noe av det beste jeg vet, sammen med mye annet som lever i havet. Blåskjell er billig, blåskjell er enkelt å lage og det kan …
Blåskjell med asiatisk touch Les merJeg elsker blåskjell! Det er noe av det beste jeg vet, sammen med mye annet som lever i havet. Blåskjell er billig, blåskjell er enkelt å lage og det kan …
Blåskjell med asiatisk touch Les merEmilies – et spisested er når dette skrives nr 2 på Tripadvisors liste over restauranter i Trondheim. Etter min mening fortjener den en førsteplass, det skal godt gjøres å finne …
Emilies–et spisested Les merDet er sjelden vi griller svinekjøtt, det går mest i lam og fisk. Men da jeg fant en lekker tynnribbe på Ultra falt jeg for fristelsen. Så den ble med …
Glasert tynnribbe på grillen Les merNå er det heldigvis ikke så lenge til sommerferien og jeg kjenner at feriefølelsen blir sterkere for hver dag. Hovedferien legges som vanlig til Italia; Piemonte, Ligurien + +. I …
Balin Cuisine i Sestri Levante Les merMed en stavmikser kan man faktisk lage nydelig hjemmelaget majones på 1 minutt totalt. Da er det medregnet tiden det tar å skille plomme og hvite og ta ingrediensene opp …
Hjemmelaget majones på 1 minutt Les merJeg skriver innimellom anmeldelser på Tripadvisor, her er et av dem jeg har skrevet om Park Grand Hyde Park i London: Is this a fraud? We have av fairly …
Park Grand Hyde Park – ikke bo her! Les merFersk torsk er min favorittfisk uten tvil. Det er ikke noe som er bedre enn kritthvit, fersk torsk som lukter hav. Men en god erstatning nå er faktisk Strøm-torsk, den …
Torsk med skinke og blomkål/ broccolikrem Les merDenne brødoppskriften har jeg funnet på Trines Matblogg, men siden jeg baker det ofte setter jeg det også inn på min egen blogg for enkelhets skyld. Det er et nydelig …
Langepannebrød Les merJeg tror jeg har smakt alle frokostblandinger som finnes i butikkhyllene og det er helt sant at jeg ikke liker noen av dem. Jeg er ikke kresen, men allikevel synes …
Hjemmelaget granola Les merDette er en berømt britisk dessert som består av jordbær, marengs og krem, altså samme ingredienser som Pavlova. Eton Mess har blitt servert ved Eton College hvert år siden 1930 …
Eton Mess – en favorittdessert Les merDette er en av mine favoritt-forretter. Den er både enkel å lage, ser fin ut og smaker deilig. Retten er tilsatt chili og er ganske spicy, det er derfor viktig …
Spicy laksetartar med mango og avocado Les mer