
Basilikum- og jordbæris
Nå får vi jo jordbær hele året, men det er vel en gjengs oppfatning at de norske smaker en god del bedre enn de belgiske. Nå er vi midt …
Basilikum- og jordbæris Les merNå får vi jo jordbær hele året, men det er vel en gjengs oppfatning at de norske smaker en god del bedre enn de belgiske. Nå er vi midt …
Basilikum- og jordbæris Les merDette er vel det nærmeste man kommer thailandsk ketchup. I Thailand blir denne sausen servert til det meste og er alltid et fast innslag ved siden av maten. For noen …
Prik Naam Plah på min måte Les merNoen stor iselsker er jeg ikke, men sorbeter av forskjellig slag synes jeg kan være forfriskende og godt. Denne jordbærsorbeten er den beste jeg har smakt noen gang – …
Nydelig jordbærsorbet Les merFørste gang jeg laget denne retten fulgte jeg oppskriften til Marie på Maries Matmisjon og laget den slik den blir laget i Thailand. Denne gangen laget jeg den på …
Pat Krapao Moo på min måte Les merFirst hotel Avalon er rett og slett et fabelaktig hotell og jeg kan ikke få rost det nok. Hotellet baserer seg på Feng Shui-filosofien og det merkes over hele hotellet, …
Avalon – et fabelaktig Feng Shui-hotell i Gøteborg Les merDenne retten er en av mine store favoritter. Den er også rask og enkel å lage, noe som absolutt er en fordel i hverdagen. Nå er denne retten så …
Teriyakilaks med nudler Les merNavnet på denne suppen høres kanskje ikke særlig spennende ut, men jeg kan love dere en smaksopplevelse av de sjeldne. Selv fikk jeg virkelig sansen for søtpotetsuppe da jeg fikk …
Nydelig søtpotetsuppe Les merVi har bodd på Britannia i Trondheim før, senest for 3 år siden. Hotellet er sjarmerende og gammel historie sitter i veggene. Palmehaven og Pianobaren huskes nok med glede …
På Britannia igjen Les mer