Avalon – et fabelaktig Feng Shui-hotell i Gøteborg

IMG 1827

First hotel Avalon er rett og slett et fabelaktig hotell og jeg kan ikke få rost det nok. Hotellet baserer seg på Feng Shui-filosofien og det merkes over hele hotellet, på rommene, i gangene, i resepsjonen, i restauranten – det er 100 % gjennomført hele veien. Og jeg elsket alt sammen!

Feng Shui er en kinesisk “designfilosofi” som er over 3000 år gammel. Den har retningslinjer for et liv i harmoni med naturen og hvordan vi skal føle velbehag der vi er. Den grunnleggende tanken er at vi påvirkes av alt rundt oss, former, farger og materialer. Det er nettopp dette vi finner på Avalon.

IMG 1883

De har designmøbler overalt, på vårt superiorrom var det møbler designet av Arne Jacobsen, men mange andre designere var representert rundt omkring. På rommet vårt hadde vi også badekar på soverommet, og ikke på baderommet. Vi hadde en av de beste senger jeg har ligget i og definitivt det aller beste sengetøyet jeg har prøvd. Dyner og puter var så lette at man nesten ikke merket dem. Ubeskrivelig deilig.

På rommet var det også mengder av bøker om design så det var bare å velge og vrake. Det var god skapplass og det var kontakt inne i safen så man kunne lade sine elektriske artikler mens de lå i safen.

På taket er det et svømmebasseng med glassbunn så man kan svømme og se livet på gateplan. En ganske spesiell følelse.

IMG 1825

IMG 1826

Beliggenheten er perfekt, midt i sentrum med shopping og restauranter rett utenfor. Saluhallen ligger rett ved siden av.

IMG 1890

Hotellet passer kanskje ikke for alle, det er moderne og det er ikke spesielt tilpasset barn. Dette fremgår også av profilen deres. Men er man begeistret for moderne design så er dette hotellet rett og slett perfekt. Dette har definitivt blitt “mitt” hotell i Gøteborg. I´ll be back!

Nedenfor ser dere flere bilder vi tok av hotellet.

 IMG 1881

IMG 1882

 IMG 1884

IMG 1885

IMG 1886

IMG 1887

IMG 1888

IMG 1889


Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *