Tickets Barcelona – endelig!
Endelig fikk vi bord på Tickets, Ferran og Albert Adriàs gourmet-tapasbar i Barcelona. I flere år prøvde vi å få bord på El Bulli i Roses, men lyktes aldri. Da …
Tickets Barcelona – endelig! Les merEndelig fikk vi bord på Tickets, Ferran og Albert Adriàs gourmet-tapasbar i Barcelona. I flere år prøvde vi å få bord på El Bulli i Roses, men lyktes aldri. Da …
Tickets Barcelona – endelig! Les merJeg har stor sans for smakfulle gryter og ovnsretter som lager seg selv. Riktignok er det litt jobb å dele opp og brune ingrediensene, men når det er gjort så …
Fransk rødvinsgryte Les merFersk fjellørret er vel noe av det beste som finnes. Når den er surret i masse smør og serveres med rømmesaus løper tennene i vann hos meg. Sprøstekt skinn må …
Fjellørret med bakte grønnsaker og agurksalat Les merJeg har blitt så glad i grønnkål at jeg bruker det i forskjellige varianter flere ganger i uken. Denne gangen brukte jeg altså chorizo og tomatris som tilbehør. Ikke nok …
Grønnkål med chorizo og tomatris Les merDette må være verdens enkleste rundstykker, man trenger ikke berøre deigen med hendene en gang, altså ingen elting eller utbaking. Det krever bare bittelitt forberedelse fordi de må heve natten …
Eltefrie rundstykker Les merDette er en litt annerledes måte å servere entrecôte på, det er slik de ofte foretrekker den i Argentina/ Sør Amerika. Sør-amerikansk mat er spådd å bli en mattrend i …
Chili- og limemarinert entrecôte med hot salsa Les merJeg har fått veldig sansen for grønnkål i det siste og spiser det flere ganger i uken i ulike varianter. Ikke bare smaker det godt, det er i tillegg supersundt. …
Grønnkål med sopp, hvitløk, chili og lime Les merDenne retten er en rask og enkel rett som du lager ferdig oå ca 30 minutter. I tillegg smaker den også godt, litt spicy pga chilisausen. Som tilbehør har jeg …
Ovnsbakt chililaks med nudler og smørdampet grønnkål Les merPai er enkel og deilig mat som er like god enten den er kald eller varm. Dessertpaier er nydelig, men også andre typer paier. Nå har jeg laget en slags …
Pai med løk og skinke Les merJeg spiser suppe så ofte jeg kan, det er like godt til lunch som til middag. Dessuten kan man lage suppe på det meste, fra det enkle til det luksuriøse. …
Kyllingsuppe med søtpotet, eple og kokos Les merJeg er på ingen måte noen stor brødspiser, men noen ganger må jeg bare ha brød. Så sånn sett er jeg glad for at jeg ikke er allergisk for gluten …
Fransk landbrød Les merTorsketunger er noe av det aller beste jeg vet. Jeg tør nesten ikke kjøpe det når det finnes i butikken for da forspiser jeg meg. Jeg har laget torsketunger på …
Torsketunger – en favoritt Les mer