
Godt nytt år!
Etter som man blir eldre går årene stadig fortere, og hvor det har blitt av 2017 vet jeg virkelig ikke. Det var som i går at vi feiret nyttårsaften 2016 …
Godt nytt år! Les merEtter som man blir eldre går årene stadig fortere, og hvor det har blitt av 2017 vet jeg virkelig ikke. Det var som i går at vi feiret nyttårsaften 2016 …
Godt nytt år! Les merDette er rett og slett en vidunderlig dessert for oss som er glad i salt karamell. Og skal man gjøre det enkelt kjøper man isen ferdig i butikken, det er …
Vaniljeis med salt karamell Les merEnda en julefeiring ligger foran oss og bloggen har blitt et år eldre. Lurer på hvor mange som har fulgt bloggen i hele dens levetid, fra den gangen den het …
God jul til dere alle Les merSom regel sitter man igjen med rester når man har hatt pinnekjøttmiddag. Man både rotmosen og sausen er vanligvis spist opp, i alle fall er det sånn her hos oss …
Restemiddag med pinnekjøtt og potetsalat Les merSyltet rødløk smaker veldig godt til mye forskjellig mat, for eksempel hamburger, kylling, leverpostei med mer. Men jeg forbinder syltet rødløk først og fremst med julen. Da brukes den på …
Syltet rødløk Les merDenne oppskriften er en vandreoppskrift, dvs at den brukes av mange og publiseres på flere blogger. Jeg synes det er greit å ha den på min egen blogg også selv …
Sarah Bernard i langpanne Les merJeg lager lasagne rett som det er, men lager nesten aldri lasagne med kjøtt. På bloggen har jeg flere oppskrifter på lasagne ,med laks, med kylling, med søtpotet / vegetar – …
Lasagne med spinat og confiterte tomater Les mer