Godt nytt år!

Nyttårcollage1

Etter som man blir eldre går årene stadig fortere, og hvor det har blitt av 2017 vet jeg virkelig ikke. Det var som i går at vi feiret nyttårsaften 2016 synes jeg.

Selv om 2017 har rast avgårde har vi rukket en del likevel. Som vanlig har det blitt en del reising både i inn- og utland. Den lengste ferien var et 16-dagers cruise fra Stockholm som endte opp i Marseille. Et flott cruise med tanke på steder vi besøkte, men jeg var ikke like begeistret for båten. Det er en smak sak, Jørn synes alt var supert.

Vi har en del reiseplaner i år også selv om jeg er blitt mye mer hjemmekjær enn jeg var før og ikke har det samme behovet for stadig å være på farten. Foreløpige reiseplaner er Nice i påsken, Palma i pinsen, Bergen, Trondheim, Lofoten, Champagne under innhøstingen og Nerja litt senere, så jammen blir det visst en del likevel. Har også lyst på en Barcelonatur hvis det lar seg gjøre.

Bloggen har ikke gjennomgått de store endringene i 2017 bortsett fra at jeg sluttet med ukemenyer, noe jeg er glad for. Nå er bloggen på et nivå som ikke stresser meg og som jeg jobber med i et tempo som passer meg. Jeg får fortsatt en del forespørsler om samarbeid, men det takker jeg nå uten unntak nei til. Bloggen er mitt lille hobbyprosjekt hvor jeg kan publisere innlegg om mat jeg er fornøyd med og reiser/ restauranter jeg kan anbefale til andre. Forhåpentligvis finner leserne en del nytting informasjon, og da er hensikten oppnådd.

I år blir det en stille nyttårsfeiring i hjemmet med bare Jørn og meg. Jeg har ikke vært frisk i julen og har ikke noe ønske om stor feiring av det nye året. Men vi koser oss masse sammen uansett og maten blir forhåpentligvis god. Dry-aged entrecôte er innkjøpt hos Annie på Mathallen og Jørn har fått i oppgave å lage bernaise. Dessverre har vi glemt å kjøpe frisk estragon så det blir saus uten dette. Til forrett blir det en laksemousse jeg finner på etter «man tager hva man haver»-prinsippet. Desserten blir is med salt karamell som jeg for tiden er nesten besatt av 🙂

Jeg håper dere henger med på bloggen i 2018 også, det er koselig å vite at det er flere hundre personer som er inne hver dag og leser innleggene mine. Jeg ønsker hver og en av dere en kjempefin nyttårsaften og et flott nytt år 2018.

Takk for følget i 2017 <3

IMG 2108

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published.