Indrefilét av okse med café au lait-saus
Det er ikke så ofte vi spiser kjøtt, men når vi spiser det skal det være skikkelig godt, så derfor ba jeg om det beste kjøttet de hadde da jeg …
Indrefilét av okse med café au lait-saus Les merDet er ikke så ofte vi spiser kjøtt, men når vi spiser det skal det være skikkelig godt, så derfor ba jeg om det beste kjøttet de hadde da jeg …
Indrefilét av okse med café au lait-saus Les merDa jeg skulle lage en kake til 17. mai i år bestemte jeg meg for å lage en god, gammeldags bløtkake. Etter å ha tenkt meg litt om fant jeg …
God, gammeldags bløtkake Les merInnimellom velger jeg å bruke hel kylling i stedet for bare brystene eller lårene. Det er absolutt ikke noe problem å tilberede hel kylling, men det tar selvsagt lenger tid …
Helstekt lerstangkylling med epler Les merAlle har vel opplevd at bananene på fruktfatet blir liggende for lenge og blir brune i skallet. Det ser jo ikke så delikat ut, men det betyr ikke at bananene …
Deilig og lettvint banankake Les merDette er en enkel og god hverdagsrett som kan varieres på mange måter. Du kan lage dine egne kjøttboller eller bruke ferdigkjøpte, og velge det tilbehøret du har lyst på …
Kyllingkjøttboller i rømmesaus med salat Les mer