Month: May 2020

Indrefilét av okse med café au lait-saus

Indrefilét av okse med café au lait-saus

Det er ikke så ofte vi spiser kjøtt, men når vi spiser det skal det være skikkelig godt, så derfor ba jeg om det beste kjøttet de hadde da jeg var på Meny for en stund siden. Ferskvaresjefen var ikke i tvil, det måtte bli 

God, gammeldags bløtkake

God, gammeldags bløtkake

Da jeg skulle lage en kake til 17. mai i år bestemte jeg meg for å lage en god, gammeldags bløtkake. Etter å ha tenkt meg litt om fant jeg ut at det antagelig var minst 20 år siden jeg laget det sist, så jeg 

Helstekt lerstangkylling med epler

Helstekt lerstangkylling med epler

Innimellom velger jeg å bruke hel kylling i stedet for bare brystene eller lårene. Det er absolutt ikke noe problem å tilberede hel kylling, men det tar selvsagt lenger tid siden den må stå lenger i ovnen enn et bryst.  Dessuten kan det være litt 

Deilig og lettvint banankake

Deilig og lettvint banankake

Alle har vel opplevd at bananene på fruktfatet blir liggende for lenge og blir brune i skallet. Det ser jo ikke så delikat ut, men det betyr ikke at bananene er ubrukelige. De smaker utmerket i smooties, i pannekaker og sist, men ikke minst i 

Kyllingkjøttboller i rømmesaus med salat

Kyllingkjøttboller i rømmesaus med salat

Dette er en enkel og god hverdagsrett som kan varieres på mange måter. Du kan lage dine egne kjøttboller eller bruke ferdigkjøpte, og velge det tilbehøret du har lyst på der og da eller bruke rester fra kjøleskapet.  Du kan servere dem med kokte poteter