Risør – en liten perle
Jeg har selvsagt vært en del på Sørlandet opp igjennom årene, men det er for det meste Nord-Norge, Midt-Norge og Vestlandet vi har besøkt mest. Egentlig skulle vi vært ca …
Risør – en liten perle Les merJeg har selvsagt vært en del på Sørlandet opp igjennom årene, men det er for det meste Nord-Norge, Midt-Norge og Vestlandet vi har besøkt mest. Egentlig skulle vi vært ca …
Risør – en liten perle Les merAkkurat nå er det noen grader for varmt for meg, men jeg klager ikke, bare konstaterer! Før var ikke varmen noe problem, da fikk jeg det aldri varmt nok. Men …
Ovnsbakt laksefilet med sabayonnesaus Les merNår det blir varmt i været og man får følelsen av sommer spiser vi nesten alltid middagen på terrassen. De første terrassemiddagene er enten reker eller sommertallerken. I går ordnet …
Sommertallerken – innvielse av sommeren Les merDet blir å gjenta seg selv, men jeg er altså veldig glad i fisk. Jeg spiser det meste av fisk, men ikke sild, sei og makrell. Det siste er …
Pannestekt flyndre med rømmedressing og blomkålmos Les mer