Denne retten smaker kjempegodt og den er enkel å lage også. Jeg tok jeg bare det jeg fant i kjøleskapet da jeg skulle lage en rask middag en kveld vi kom hjem fra en reise og ikke hadde fått handlet på en stund. Så her er det bare å bruke fantasien, den kan varieres i det uendelige.
Ingredienser:
200 g chorizopølse
1/2 grønn squash
1/2 gul squash
8 små sherrytomater
1 bks creme fraishe
1 stk gorgonzola
1-2 ss kremfløte
1/4 purre (hakket)
Div friske urter hvis du har
Salt og pepper
Pasta
Fremgangsmåte:
Stek chorizoen ved ganske lav varme og ta dem over på en tallerken
Stek squashen i samme panne og ta dem over på en tallerken
Ta ca 2 ss kremfløte i samme panne og legg gorgonzolaen oppi
La den smelte forsiktig
Når osten har smeltet tilsettes 1 bks creme fraishe
Rør forsiktig og la det putre litt
Tilsett purren i sausen
Tilsett squashen og chorizoen
Tilsett cherrytomatene som er delt i 4 båter
La det hele putre noen minutter og tilsett evt hakkede urter, salt og pepper
Kok pasta etter anvisning på pakken og legg opp på tallerkener.
Jeg serverte retten med en god salat ved siden av