Piemonte – min store kjærlighet

Gjennom mange år reiste vi til Italia hvert eneste år, og vi har besøkt mange av landets regioner – helt fra foten og oppover. I grunnen synes jeg alle regionene er vakre, men det har alltid vært PIEMONTE som har vært min store kjærlighet. Her kan jeg senke skuldrene og finne roen føler jeg – samtidig som omgivelsene er uendelig vakre.


Etter mange år med Italiareiser kuttet vi det ut noen år, men dette året reiste vi tilbake igjen, sammen med en del av familien – tilsammen 11 personer. Vi valgte å besøke steder som betyr noe for oss for å vise resten av familien denne unike regionen. Stedene vi besøkte skal jeg skrive mere om i et annet innlegg, her legger jeg bare ut noen bilder fra Piemonte., hovedsaklig fra Monforte de Alba og La Morra


Bildene er tatt av meg og min datter Camilla. Trykker du på bildene får du dem i forstørret utgave,

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *