Bananpannekaker med havregryn og bær

IMG 2393

Jeg spiser nesten alltid granola til frokost, men innimellom er det OK å variere litt. Fra tid til annen lager jeg havregrøt, kjøleskapsgrøt, frokostlapper og annet snadder. I helgene spiser jeg som regel egg i en eller annen form.

Men nå fikk jeg lyst til å lage bananpannekaker av en eller annen grunn, jeg vet egentlig ikke hvorfor. Det er kjempeenkelt og sunt er det også. Jeg er glad i bananer så denne frokosten er egentlig perfekt som et alternativ for meg, men granola vil nok fortsatt være hovedfrokosten min.

Ved siden av bananpannekakene kan man servere hva man vil, jeg serverte skogsblåbær som jeg hadde i fryseren + litt honning. Men det er altså en smak sak, man tar det man liker.

IMG 1794

 

Ingredienser:

  • 2 egg
  • 2 dl lettkokte havregryn
  • 1 stor eller 2 små bananer
  • 1 dl melk
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ts vaniljesukker
  • Kanel (hvis du liker)

Tilbehør: Blåbær eller andre bær eller frukt

 

Fremgangsmåte:

  • Ha alle ingrediensene i en bolle og mos det med en stavmixer, eller bruk en blender
  • Stek små pannekaker ved middels varme 2-3 minutter til de har fått fin brunfarge
IMG 2278
IMG 2279
IMG 2280

Nyt

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *