Jeg spiser nesten alltid granola til frokost, men innimellom er det OK å variere litt. Fra tid til annen lager jeg havregrøt, kjøleskapsgrøt, frokostlapper og annet snadder. I helgene spiser jeg som regel egg i en eller annen form.
Men nå fikk jeg lyst til å lage bananpannekaker av en eller annen grunn, jeg vet egentlig ikke hvorfor. Det er kjempeenkelt og sunt er det også. Jeg er glad i bananer så denne frokosten er egentlig perfekt som et alternativ for meg, men granola vil nok fortsatt være hovedfrokosten min.
Ved siden av bananpannekakene kan man servere hva man vil, jeg serverte skogsblåbær som jeg hadde i fryseren + litt honning. Men det er altså en smak sak, man tar det man liker.
Ingredienser:
- 2 egg
- 2 dl lettkokte havregryn
- 1 stor eller 2 små bananer
- 1 dl melk
- 1 ts bakepulver
- 1 ts vaniljesukker
- Kanel (hvis du liker)
Tilbehør: Blåbær eller andre bær eller frukt
Fremgangsmåte:
- Ha alle ingrediensene i en bolle og mos det med en stavmixer, eller bruk en blender
- Stek små pannekaker ved middels varme 2-3 minutter til de har fått fin brunfarge
Nyt