Denne suppen er en mettende middagssuppe og smaker nydelig. Jeg har kalt den italiensk tomatsuppe fordi den inneholder italienske tomater, italienske pølser og til slutt ravioli. Man kan også servere mozarella og/ eller parmesan ved siden av.
Grissini eller landbrød er naturlig følge, men jeg foretrekker steinalderbrødet selv om det ikke er spesielt italiensk.
Det er relativt raskt å lage suppen, du karer det på 30-40 minutter.
Ingredienser:
- Rapsolje
- 1 rødløk i båter
- 4 hvitløkfedd, hakket
- 1/2 søt paprika i biter
- 1/2 squash i biter
- 1 boks knuste italienske tomater
- ca 1-2 ts chiliflak
- 8 dl vann
- kyllingfond eller buljongterninger
- 1 pakke ravioli
- 1 pakke rå italiensk krydderpølse
- salt og pepperk
- evt friske urter
Fremgangsmåte:
- Del opp løken og surr den blank i olje
- Tilsett hvitløk, paprika og squash
- La dette surre med noen minutter
- Tilsett tomater, vann og buljong
- Smak til med krydder
- La dette småkoke i 10 minutter
- Ta pølsen og klem ut små «kjøttboller» rett i suppen
- La dette trekke ca 5 minutter
- Tilsett raviolien og la den trekke med 2-3 minutter
Server gjerne steinalderbrød ved siden av
Inspirasjon til dette suppen har jeg hentet hos Trines Matblogg