Ferie i en av Norges koseligste byer?

IMG 0729

Jeg er en person som elsker å reise og jeg liker også å planlegge reisene våre , enten de er korte eller lange. Alle som liker reiseplanlegging vet at det er stor hjelp i nettsider hvor man kan finne hoteller, transportmuligheter etc.

Jeg kan i den forbindelse tipse om en nettside som var ny for meg inntil nylig, nemlig HotelSpecials. no

Hver sommer de siste årene har jeg reist en tur til Trondheim som en start på ferien. Jeg er blitt glad i denne byen, den har mange svært gode restauranter, bra shopping og et bredt spekter av kulturtilbud. Hotelspecials.no tilbyr en rekke hoteller i Trondheim og er fin å bruke når man skal bestemme hvor man skal bo.

Jeg har bodd på flere forskjellige hoteller i Trondheim opp gjennom årene, men de siste 4-5 årene har jeg valgt hotell Britannia som du også finner på HotelSpecials.  Det er flere grunner til at jeg velger Britannia, hotellet er sjarmerende og gammel historie sitter i veggene. Palmehaven og Bibliotekghbaren huskes nok med glede av mange, spesielt litt voksne folk.

 

IMG 0554

Hotellet har forskjellige typer rom og suiter og jeg har bodd på flere av dem.  Det beste rommet var nok Odd Nerdrumrommet som hadde «krembeliggenhet».Hotellet har også et utmerket spa hvor jeg har tilbragt mye tid. For 5-6 år siden ble hele parkeringskjelleren ombygget til et spa på ca 900 kvm. Hotellets gjester får benytte det gratis, men må selvsagt betale for behandlingene.

IMG 1576

Hotellet har flere restauranter av forskjellig slag. Jeg pleier å spise lunch på Hjørnet og er alltid fornøyd. Der serveres det salater og andre lette retter.

IMG 0712

Frokosten som serveres i Palmehaven er meget bra. De har både glutenfritt og laktosefritt, kortreiste produkter, deilig hjemmelaget smooties og mye annet godt. Dessverre varer frokosten kun til kl 1000 på hverdager, men heldigvis til 1030 på lørdager og 1100 på søndager.

Hovedrestauranten deres er Jonathans Mat- og Vinkjeller som ligger i kjelleren på hotellet. Her har jeg spist flere ganger, og har alltid vært fornøyd.

IMG 0701

IMG 0700

Om du skal til Trondheim kan jeg absolutt anbefale Britannia hvis du liker gamle hotell med sjel, men liker du bedre moderne og mer freshe hotell finner du flere å velge mellom på HotelSpecials sine sider.

Bakklandet er en idyll

IMG 0759

IMG 0761

Solsiden er Trondheims svar på Aker Brygge

IMG 0755

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *