Penne alla’ Arrabbiata
Denne pastaretten laget jeg ofte tidligere, men så har den ligget i «glemmeboken» noen år inntil for noen dager siden. Denne Arrabbiataen er ikke en autentisk italiensk oppskrift, men min …
Penne alla’ Arrabbiata Les merDenne pastaretten laget jeg ofte tidligere, men så har den ligget i «glemmeboken» noen år inntil for noen dager siden. Denne Arrabbiataen er ikke en autentisk italiensk oppskrift, men min …
Penne alla’ Arrabbiata Les merAubergine er en av mine favoritter når jeg skal lage vegetarretter. Den smaker deilig og er også veldig anvendelig. Den kan brukes som selvstendig rett og også som tilbehør. Jeg …
Gratinerte aubergineskiver med bakte grønnsaker Les merDette ble en skikkelig fargerik rett slik jeg synes det er moro å lage innimellom. Knallfargen er et blikkfang, men det viktigste er selvsagt smaken. Sellerirot er en av mine …
Bakt sellerirot med fargerikt tilbehør Les merJeg har ikke spist andebryst på mange år, men tidligere laget jeg det ganske ofte. Plutselig likte jeg det ikke så godt lenger og så spiser jeg jo for det …
Andebryst med rotgrønnsaker, bønner og fløte/ bringebærsaus Les merDisse rundstykkene er de enkleste jeg vet, noen få ingredienser mikses i en bolle, heves og bakes ut. Heves igjen og stekes i ovnen. Det er ikke mange typer mel …
Verdens enkleste halvgrove rundstykker Les mer