Month: July 2022

Blåskjell med tomater og champagne

Blåskjell med tomater og champagne

  Blåskjell er en av mine favoritter fra havet, men det er ikke så ofte vi spiser det her hjemme siden Jørn er litt allergisk. Når vi er ute bestiller jeg det ofte så jeg får da smakt det innimellom. Da vi var i Bodø 

Sommertallerken

Sommertallerken

Det er enkelte matretter som jeg bare spiser om sommeren, dette er en av dem. Jeg lager den i ulike utgaver, en annen utgave finner du HER. Vanligvis koker jeg kålen og legger den opp på fatet, men her har jeg surret den sammen med 

Kremet pasta med scampi og grønnsaker

Kremet pasta med scampi og grønnsaker

Av en eller annen grunn bruker jeg sjelden scampi i matlagingen, det blir som regel reker. En grunn til dette er nok at scampi tidligere hadde dårlig rykte på grunn av miljøforurensing. Både tråling og oppdrett er skadelig, det ødelegger blant annet korallrev. Det har 

Fargerik blomkålsuppe

Fargerik blomkålsuppe

Jeg er blant dem som spiser med både smaksløker og øyne, maten må være ganske fin å se på ellers smaker det meg ikke. Jeg synes denne suppen ble ganske dekorativ i alle fall. Fant plutselig ut at granateplekjerner er helt genialt til å fresche