
Spaghetti Vongole
Det kommer mye god mat fra Italia, og det som kjennetegner maten er enkelheten. Få råvarer, men topp kvalitet er det som gjelder. Jeg har spist utallige porsjoner med vongole …
Spaghetti Vongole Les merDet kommer mye god mat fra Italia, og det som kjennetegner maten er enkelheten. Få råvarer, men topp kvalitet er det som gjelder. Jeg har spist utallige porsjoner med vongole …
Spaghetti Vongole Les merDenne pastaretten er en av mine favoritter. Sausen kan gjøres helt plantebasert, men denne gangen valgte jeg å bruke italienske kjøttboller i tillegg. Jeg elsker svarte oliven og kapers …
Tagliatelle med tomatsaus og italienske kjøttboller Les merDette er en enkel forrett som smaker kjempegodt! Her har jeg brukt reker, men det er ingenting i veien for å bruke for eksempel røkelaks eller andre skalldyr. En anvendelig …
Forrett med avocadokrem og reker Les mer