Month: November 2018

Asiatisk kyllingsuppe med quinoa

Asiatisk kyllingsuppe med quinoa

  Mange har nok smakt suppen Tom Kha Gai på ferie i Thailand eller på asiatiske restauranter rundt omkring. Det er mange varianter av denne suppen og jeg har en annen type på bloggen også. Det som kan være litt vanskelig med å lage helt […]

Enkel Tobleronemousse

Enkel Tobleronemousse

  Denne oppskriften har jeg fått av Therese som er purser i SAS. Jeg kjenner henne ikke, men under en flytur delte hun gladelig sin favorittoppskrift med oss passasjerer, så da hadde jeg jo lyst til å prøve den også. Så takk skal du ha, […]

Uer med bakte potetbåter, spinat, reker og urtedressing

Uer med bakte potetbåter, spinat, reker og urtedressing

  Uer er en nydelig fisk og har du ikke prøvd den anbefaler jeg deg å prøve. Kjøper du filét eller ber fiskehandleren filtere den for deg slipper du den jobben også. Uer er nå en delikatesse, men tradisjonelt ble den sett på som ufisk […]

Tranebærsyltetøy med sitrus

Tranebærsyltetøy med sitrus

Forrige gang jeg fikk levert varer fikk jeg friske tranebær i stedet for tørkede som jeg hadde bestilt, og jeg brydde meg ikke om å bytte varen. Det er altså grunnen til at jeg laget dette syltetøyet. Tranebær brukes til mye forskjellig og har en […]