
Mat- og vinparadiset
Tenk å være kjempeinteressert i mat, elske å spise på gode restauranter og drikke gode viner, og så komme til selve mat- og vinparadiset Franschhoek i Sør-Afrika, det er rett …
Mat- og vinparadiset Les merTenk å være kjempeinteressert i mat, elske å spise på gode restauranter og drikke gode viner, og så komme til selve mat- og vinparadiset Franschhoek i Sør-Afrika, det er rett …
Mat- og vinparadiset Les merLimoncello er selve soldrinken på en måte, et glass av den og jeg er tilbake i Italia, om ikke fysisk så i alle fall psykisk. Man får kjøpt Limoncello på …
Rambergs Limoncello Les merBerlin er en by vi har blitt veldig glad i etter mange besøk, vi er der stort sett hvert år. Vi har selvsagt funnet frem til noen restaurantperler etterhvert, og …
Berlin – restauranttips Les merI det siste har jeg laget mange retter med salmalaks sous vide. Ikke et vondt ord om det, laksen blir smøremyk ved 50-51 grader. Problemet er, etter min mening, at …
Salmalaks med asiatisk vri Les merKanelsnurrer er jo ingen “ny oppfinnelse”, de bakes nok regelmessig rundt omkring. Det forstår jeg godt, de smaker rett og slett farlig godt. Denne gangen har jeg krydret det hele …
Deilige kanelsnurrer og litt nostalgi Les mer