
Nydelig raita
Vi liker godt indisk mat her i huset så jeg lager det med jevne mellomrom. Når det gjelder indisk mat så er det en del tilbehør som er obligatorisk, det …
Nydelig raita Les merVi liker godt indisk mat her i huset så jeg lager det med jevne mellomrom. Når det gjelder indisk mat så er det en del tilbehør som er obligatorisk, det …
Nydelig raita Les merFor noen dager siden skulle vi i teatret og valgte å spise middag før forestillingen. Det er ikke ofte vi spiser ute i Oslo, det er faktisk ikke så gode …
Four seasons i Oslo Les merFor noen uker siden kjøpte jeg andebryst og andepølse fra produsenten Gårdsand og startet med å lage en marinade hvor hovedingrediensen var solbær. Her blandet jeg rett og slett solbærsirup …
Solbærmarinert andebryst med andepølse og økologiske perler Les merBåde Jørn og jeg liker “gammeldags” mat innimellom. Det er mat vi fikk servert da vi var små og som går under begrepet tradisjonsmat. Det er ikke så ofte vi …
Tradisjonell ertesuppe Les mer16. og 17. september ble matfestivalen Matstreif arrangert på Rådhusplassen i Oslo. Jeg har vært syk en periode og var i tvil om jeg orket å besøke dette arrangementet. Men …
Matglede på Matstreif 2011 Les merFor de som følger med på bloggen er det ingen hemmelighet at jeg elsker supper av forskjellig slag. Denne gangen er det linsesuppe på menyen, en som er ganske spicy, …
Hot linsesuppe med kylling og chorizo Les mer