Ambassademottakelse i Berlin

 

kollasj2

I forbindelse med Grüne Woche, som jeg skrev om i forrige innlegg, ble vi invitert til mottakelse i Den nordiske ambassaden lørdag kveld. Jeg var veldig spent for jeg hadde aldri vært i en tilsvarende mottakelse tidligere, kun på dagtid. Og det jeg gledet meg mest til var å treffe igjen de herlige guttene i Flying Culinary Circus. Jeg hadde nemlig truffet denne gjengen tidligere, på en middag i Bodø, og det var et møte jeg aldri vil glemme. Jeg synes det var stor stas at de faktisk husket meg igjen og til og med husket bloggen min :o))

Vi var vel ca 300 personer som var invitert til ambassaden denne kvelden, jamen bra den er så stor som den er. Det var ingen kø eller andre problemer, meget bra organisert.

Maten vi fikk servert var laget av Flying Culinary Circus og bestod av norske produkter som også var presentert på Grüne Woche. Alt jeg smakte på var smakfullt og lekkert, en selvfølge siden FCC stod bak. I tillegg til all maten var det mengder av øl, vin, akevitt, juice osv osv. Det var bare å forsyne seg, ikke noen bonger på 3 enheter per person der, nei.

Selvsagt var det taler av blant annet landbruksminister Lars Peder Brekk og den tyske  Det var flott underholdning av fiolinisten Ingrid Berg Melhus og hennes makker Bjørn.

Nedenfor har jeg satt inn noen bilder fra mottakelsen:

Ingrid og Bjørn i aksjonambas11

Trond Svendgård og Tor Jørgen Kramprud Arnesen i FCC

ambas8

Ingrid og Bjørn + Jørnambas16

Et bittelite utvalg av maten

ambas1

ambas5

ambas6

ambas7

ambas4

ambas10

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *