Jeg pleier sjelden å steke kyllingvinger selv om jeg synes det er godt. Men de ferdigstekte man får kjøpt i butikkene liker jeg ikke, små og altfor salte. For noen dager siden ble jeg imidlertid virkelig inspirert av Annica på bloggen Annica om mat, så derfor kjøpte jeg en pakke med Stangevinger forrige gang jeg var i butikken.
Jeg skulle være alene hjemme på lørdagskvelden så da passet det utmerket å lage den slags mat. Jeg må si at jeg fikk meg en overraskelse, disse vingene hadde ingenting med de fæle butikkgrillede å gjøre,- bortsett fra utseendet da, selv om Stangevingene var mye større. Og så gode som de var, helt herlige :o))
Jeg laget en enkel salat ved siden av , den bestod rett og slett av tomater, salat og litt hakkede urter. Flotte farger og deilig smak også!
Dressing:
1 ts flytende honning
1/2 ss dijonsennep
1 ss balsamicoeddik
litt god olivenolje
Vingene:
Jeg penslet vingene med en marinade jeg laget av
litt soysaus
litt olivenolje
litt urter
salt og pepper
Stek vingene midt i ovnen ved 230-250 grader til de har fått fin farge, ca 30 minutter. Men prøv deg fram.
NAM!