Nydelige Stangevinger

 

 kylling9 Jeg pleier sjelden å steke kyllingvinger selv om jeg synes det er godt. Men de ferdigstekte man får kjøpt i butikkene liker jeg ikke, små og altfor salte. For noen dager siden ble jeg imidlertid virkelig inspirert av Annica på bloggen Annica om mat, så derfor kjøpte jeg en pakke med Stangevinger forrige gang jeg var i butikken.

 kylling5

Jeg skulle være alene hjemme på lørdagskvelden så da passet det utmerket å lage den slags mat. Jeg må si at jeg fikk meg en overraskelse, disse vingene hadde ingenting med de fæle butikkgrillede å gjøre,- bortsett fra utseendet da, selv om Stangevingene var mye større. Og så gode som de var, helt herlige :o))

Jeg laget en enkel salat ved siden av , den bestod rett og slett av tomater, salat og litt hakkede urter. Flotte farger og deilig smak også!

kylling1

kylling3

Dressing:

1 ts flytende honning

1/2 ss dijonsennep

1 ss balsamicoeddik

litt god olivenolje

Vingene:

Jeg penslet vingene med en marinade jeg laget av

litt soysaus

litt olivenolje

litt urter

salt og pepper

kylling7

Stek vingene midt i ovnen ved 230-250 grader til de har fått fin farge, ca 30 minutter. Men prøv deg fram.

kylling10

NAM!

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *