Velkommen til min nye matblogg

velkommen2

Vel, helt ny er den kanskje ikke. Men nå er den i alle fall i full drift og den gamle blogspotbloggen er slettet for alltid.

Det har vært en mye større jobb enn jeg trodde å flytte den gamle bloggen over til eget domene. Jeg har måttet gå inn på hvert eneste av de 430 innleggene og rette opp, endre etc. Mange innlegg har jeg også slettet fordi de ikke lot seg rette opp. Det har heller ikke vært enkelt å finne igjen bilder som hadde forsvunnet. Jeg fant igjen mange på Google bildesøk, men det var ofte som å lete etter nåla i høystakken. Noen få bilder har jeg ikke funnet igjen så da har jeg inntil videre lånt bilder, her er kilden oppgitt. Det dreier seg kun om 3-4 bilder.

De tekniske utfordringene har også vært ganske store, men jeg har klart å løse de fleste av dem. Selve opprettelsen av domenet har jeg fått hjelp til av snille Patrik, så tusen takk til ham.

Jeg hadde mange følgere på den gamle bloggen, men det har dessverre ikke vært mulig å flytte disse over til den nye. De fleste gamle kommentarer har også forsvunnet på veien. Å ha folk som leser bloggen er selvsagt litt av poenget med blogging, så jeg håper flest mulig finner veien til den nye. Jeg håper at dere som har lagt inn den gamle bloggen på blogglistene deres endrer linken til http://mammaskokebok.com

I dag er det litt over 2 år siden jeg startet med matblogging, 30. juni 2009, og egentlig skulle den nye bloggen vært fiks ferdig 30. juni 2011, men det gikk dessverre ikke. Jeg har imidlertid et annet jubileum i dag, 9. juli 2010 tok jeg min hittil siste sigarett. Feirer dagen med å lansere den nye bloggen “på ordentlig”.

Jeg håper dere vil trives på bloggen og håper den er en forbedring av den gamle. Det er alltid koselig med kommentarer og tilbakemeldinger så jeg setter stor pris på om du legger igjen spor.

Jeg viser også til Mammas Kokebok på Facebook som det er linket til fra bloggen.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *