Tinto de Verano

image

Tinto de Verano (direkte oversatt betyr det sommer-rødvin)  er en vinbasert drink som “alle” spanjoler drikker mengder av, spesielt om våren og sommeren.  Man kan drikke mye av den uten å bli full fordi den er alkoholsvak.

Den smaker deilig  i varmen, forfriskende og leskende.

Man lager den på følgende måte:

Et ganske stort glass fylles med 3-4 isbiter, en del rødvin og en del La Casera. La Casera finnes ikke i Norge, det er en drikke som ligner på Sprite, men er mindre søt. Man får omtrent samme smak ved å blande halvparten Sprite og halvparten Clubsoda.

Putt noen sitronskiver i glasset og heng en skive over kanten av glasset også. Mmmmm, deilig! Personlig liker jeg denne drinken bedre enn Sangria,

 

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *