Riktig godt nytt år!

Fullsizeoutput 579e

Så er 2020 snart historie også. Antagelig det merkeligste året i livet til de fleste av oss. Vi vet ingenting om hvordan 2021 vil bli, men jeg håper i alle fall at vaksinen vil hjelpe og at vi vil begynne å få en ganske normal tilværelse til sommeren.

Jeg vet at mange av dere klør i kroppen etter å reise, men jeg har i grunnen reagert annerledes. All reiselysten min har forsvunnet, og nå for tiden har jeg ikke lyst til å reise noe sted i det hele tatt, i alle fall ikke utenfor Norges grenser. Så får vi se om den følelsen vil vedvare, det er ingen som tror på meg i alle fall.

Vi rakk å reise på en ferie før Coronaen slo til, vi var ca 2 uker i Puerto de Mogan i februar. Mange andre reiser og opplevelser har vi måttet droppe. Det jeg synes var verst å droppe var et 2-ukers cruise med Azamara i august. Det hadde jeg virkelig sett fram til, men nå vet jeg at jeg aldri kommer til å reise på flere cruise. Vi hadde også flere andre reiser i kalenderen, samt konserter, teaterforestillinger og mye annet, akkurat som mange andre her i landet.

IMG 9535

Men vi har spist og spist, mye deilig mat og drikke – det har liksom ikke vært forskjell på hverdag og helg. Har vi hatt lyst på indrefilet eller champagne en mandag så tok vi det og ventet ikke til lørdag slik vi normalt pleide å gjøre. Jørn har hatt hjemmekontor stort sett helt siden mars, noe jeg synes har vært koselig. 

Det har vært et rart år, ingen tvil om det. Vi har gått ganske mange turer og på stolpejakt både i nærområdet og utenfor.

Fullsizeoutput 52ce

Fullsizeoutput 5309

IMG 9887

Fullsizeoutput 53b8

Reisevirksomheten har ikke vært  stor, men vi var en tur i Risør i sommer og selvsagt har vi hatt flere turer til hytta på Kvitfjell, både sommer og vinter. 

Risør

IMG 0604

E39860C1 0B8C 4884 86B7 8E5BED0E0E2A

Gudbrand

Jeg synes det er hyggelig at mange følger med på bloggen min, jeg har faktisk flere besøkende enn jeg noen gang har hatt. Det er gøy, for jeg er på langt nær så aktiv som jeg var tidligere. Takk til dere som besøker bloggen, uten besøkende er det jo ikke noe poeng med blogg.

I morgen, på nyttårsaften, blir Jørn og jeg alene. Det synes jeg er koselig, jeg synes i grunnen at det nesten alltid er koselig å være sammen med den fine mannen min. Jeg har ikke blitt lei av ham selv om vi har holdt sammen i snart 40 år. Det rareste er vel at han også fortsatt holder ut med meg. Haha.

IMG 8103

Vi skal spise en 3-retters i morgen.

  • Forrett blir Blinis med Kalix løyrom
  • Hovedrett blir indrefilet av rein med solbærsaus
  • Dessert blir iskake med bringebærcoulis.

Champagne hører selvsagt med.

Med dette ønsker jeg dere alle en fin nyttårsaften og et riktig godt nytt år. Ta vare på hverandre!

IMG 9362IMG 9365

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *