Takk for følget i 2019 og velkommen i 2020

Jeg vil med dette takke alle mine blogglesere for at dere har fulgt meg i 2019 og ønsker dere velkommen tilbake i 2020.

Det har ikke vært like stor aktivitet på bloggen i 2019 som tidligere år, det skyldes både en del tekniske problemer, hacking og helsemessige utfordringer. Jeg har vært redd for å miste følgere og få færre besøk på bloggen dette året, men det har på ingen måte skjedd. Jeg har i stedet fått flere besøk på bloggen dette året enn noen gang tidligere. Litt rart, men selvsagt veldig koselig. 

Jeg skriver jo ikke denne bloggen for å tjene penger, min motivasjon er å samle oppskrifter og dele dem med de som ønsker det + gi anbefalinger om restauranter i inn- og utland.  Bloggen fungerer også som en slags reiseblogg, eller minnebok om turer vi har hatt i løpet av året. Dette året har jeg imidlertid ikke skrevet om alle turene våre, årsakene er relatert til det jeg nevnte over.

2019 nr1

Vi har besøkt mange restauranter i året som har gått, noen har vært vellykket og andre ikke. Jeg skriver svært sjelden om restaurantbesøk jeg ikke har likt. De 5 norske restaurantene jeg har likt best i 2019 er:

Credo i Trondheim

Umami i Harstad

Fagn i Trondheim

Brasserie Rivoli, Oslo

Fiskekrogen i Henningsvær

Vi har reist mye i 2019, og stedene jeg har trivdes best er:

Bordeaux

Piemonte

Nerja

Jeg er ikke like glad i å reise som tidligere, synes ofte det er «et ork» å pakke ned, pakke opp, pakke ned og pakke ut. Så heretter har jeg utnevnt Jørn til pakkesjef. Jeg finner frem det jeg skal ha med og han pakker både ned og ut. Haha. Synes selv det var en god løsning, kanskje reiselysten tar seg opp igjen.

At jeg har pådratt meg ganske mange diagnoser er selvsagt noe som bidrar til å dempe reiselysten. Jeg orker ikke halvparten av det jeg orket tidligere og formen er ofte dårlig. Er nå under utredning for nye medisiner så vi får se. Kanskje dette også bidrar til å øke reiselysten.

Matlysten er imidlertid helt i orden, elsker mat som jeg alltid har gjort. Spesielt er jeg glad i sjømat så det er dette det går mest av her i huset. Favorittfisken er piggvar, torsk og kveite, men sei og makrell spiser jeg ikke.

Det har blitt mange gode måltider i løpet av 2019, både i Casa Ramberg og ute på restauranter. Håper selvsagt det vil bli det samme i 2020.

2019 nr 2

Med dette ønsker jeg dere alle et riktig godt nytt år i 2020!

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *