Godt nytt år 2018

Godt nytt år

 Kjære alle dere!

Enda et år er lagt bak oss, tiden går fortere og fortere dess eldre man blir. Vi kan ikke gjøre noe med det, men vi får ta vare på dagene og glede oss over dem så godt vi kan.

I løpet av 2018 har vi som vanlig reist ganske mye, men vi har holdt oss i Europa. Jeg føler det er best på grunn av en del helsemessige utfordringer. Det er jo utrolig mange fine steder i Europa, og det er flere vi ikke har opplevd ennå.

Vi har også spist mye god mat både hjemme og ute. Vi har kost oss på Maaemo, Fagn og nye Credo i Trondheim, Umami og 4 Roser i Harstad og mange, mange flere.

Bloggen har gjennomgått en oppgradering, noe som alltid byr på problemer. Bilder som forsvinner, tekst som endres osv. Men nå er det tekniske på plass, nå må jeg bare jobbe mye med å fikse noe med bildene på enkelte innlegg.

Uten det tekniske vidunderet Patrik Widegren hadde jeg aldri klart å oppgradere bloggen, det krever ganske mye teknisk innsikt. Så tusen takk til Patrik for at det fortsatt finnes en blogg på mitt domene.

Jeg har fortsatt ganske mange følgere, og nye kommer til. Det er hyggelig at noen finner og bruker oppskrifter fra bloggen min. Dette motiverer meg og gjør at det er gøy å holde på med dette.

I det siste har det vært færre nye innlegg, det skyldes den tekniske oppgraderingen jeg har nevnt ovenfor.

I julen har vi kost oss her hjemme med familie og tradisjonell julemat. Denne julen laget Jørn ribbe for første gang og den ble helt perfekt.

Nå er all jul pakket vekk i Casa Ramberg, alle julekaker og øvrig julemat er spist opp. Nå reiser vi til Kvitfjell for å feire nyttår sammen med datter, svigersønn, hans foreldre og datter. Det gleder jeg meg til. Dessverre har jeg blitt ordentlig forkjølet så jeg håper dette bedrer seg. Vi skal dele på matlagingen og jeg har fått ansvaret for hovedretten som blir vilt; både reinsdyrfilet og hjort.

Jeg takker dere for følget i 2018 og håper dere vil fortsette å følge meg i 2019. Jeg lover mange innlegg både fra reiser, restaurantbesøk og kokkelering her på kjøkkenet i Casa Ramberg.

Riktig godt nytt år til dere alle.

 IMG 2183


Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *