Nytt besøk på To rom og kjøkken

Som jeg skrev i forrige innlegg er vi noen dager i Trondheim nå, og det blir selvsagt flere restaurantbesøk disse dagene. To rom og kjøkken har vi besøkt tidligere, og nå fikk vi lyst til å prøve den igjen siden vi var veldig fornøyd forrige gang. Den topper også på Tripadvisor så vi bestilte bord før vi dro. Du kan lese om vårt forrige besøk HER.

Denne restauranten ligger også i et koselig gammelt trehus midt i sentrum, i Carl Johans gate. Her satses det også på kortreiste produkter av høy kvalitet, noe som selvsagt frister to matnerder som oss.

Restauranten presenterer 3, 4 eller 5-rettere som man da velger selv. For vårt vedkomne havnet vi på 2 trerettere med henholdsvis hvalcarpaccio til meg og slowcooked laks til Jørn. Disse smakte OK, men var ikke ufrglemmelige. Har smakt bedre laks andre steder og hvalcarpaccioen synes jeg var litt smakløs.

Min hvalcarpaccio, lekker å se på

IMG 4855

 

Laks med kaviar av tang

IMG 4857

 

Som hovedretter valgte vi pannestekt kveite til meg og lysing til Jørn. Kveiten var god og hadde denne havsmaken som jeg forbinder med kveite. Jeg synes imidlertid ikke grønnsakene var helt perfekte til fisken, men det er jo en smak sak. Men sausene, den grønne var spinat såvidt jeg husker, smakte helt fantastisk. Lekkert å se på også.

IMG 4859

 

Jørns lysingrett derimot startet ikke bra. Ved første bit fikk han munnen full av bein, det samme med neste. Sånt skal ikke forekomme, jeg synes det var helt forferdelig rett og slett. Selvfølgelig sa vi ifra om dette og servitøren viste virkelig god gjestebehandling her. Han ville bytte ut retten, men det brydde ikke Jørn seg om. Vi fikk et glass vin på huset, dessert på huset og lysingen var slettet fra regningen. Sånn skal det være. De fikk snudd meg, slik at jeg gjerne kommer tilbake til restauranten. Uten denne kundebehandlingen hadde jeg aldri kommet tilbake faktisk.

 

IMG 4863

 

Til dessert fikk vi 3 ulike lokale oster som smakte nydelig.

Jeg vil absolutt anbefale et besøk på denne restauranten, den serverer jevnt over bra mat og har dyktige ansatte. Prisen er midt på treet.

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *