Jeg har falt for kjekkasen Hugo

IMG 4433

Jeg liker godt et glass med noe godt i, det være seg en god coctail, champagne, prosecco  eller en god hvitvin. Men jeg liker ikke å drikke noe som er sterkt, jeg vil heller ha flere svake enn en sterk.

I det siste har vinmonopolet fått inn flere gode alternativer på svake viner og Hugo er en av dem. Første gang jeg hørte om den var nettopp på Vinmonopolet i Moss, da jeg spurte etter alkoholsvake viner. Jeg kjøpte en flaske og satte den i kjøleskapet der den ble stående en stund.

Men en dag fikk jeg se at coctaildronningen Helle hadde skrevet om den på sin blogg, Helles Kitchen, og da tenkte jeg at tiden var moden for å prøve den jeg hadde i skapet. Og da skjeddet det, jeg falt pladask, jeg ble ordentlig betatt rett og slett.

Hugo er egentlig en italiensk coctail som består av prosecco, hylleblomstsaft, lime, soda, is og mynte, men man får altså kjøpt den ferdigblandet på Vinmonopolet og slipper å gjøre jobben selv. Den inneholder bare 5,9 % alkohol og er dermed et supert alternativ til en vanlig coctail.

Jeg tilsatte noen limebåter, mynteblader og masse isbiter og koste meg glugg. Og det beste er selvsagt at man godt kan unne seg en til uten å bli svingstang.

Du finner info om den HER, så løp og kjøp, snart er de utsolgt 🙂

IMG 4430

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published.