Rebujito – nydelig sommerdrink

image

For noen dager siden leste jeg at Europas nye trenddrink het She & T. Selvsagt måtte jeg lese hva det var for noe, og ble litt overrasket da jeg skjønte at det var akkurat den samme drinken som jeg drakk i bøtter og spann da jeg bodde i Andalucia i Spania.

den eneste forskjellen var navnet, i Spania heter den altså Rebujito. OK, kjært barn har mange navn. Og dette er virkelig en herlig drink.

Den består av tørr sherry (Fino) og Caseras. Men dette finnes ikke i Norge så da bruker man tonic i stedet, halvparten av hver. I tillegg skjærer man en halv lime i båter og legger i glasset sammen med isbiter. Heng gjerne en agurkskive over kanten av glasset.

Sett på litt spansk musikk og nyt <3

image

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published.