Bildedryss fra Fisketorget i Bergen

image

Jørn og jeg har vært noen dager i Bergen slik vi er hvert år. Bergen er en herlig by med flere gode restauranter og bra shoppingmuligheter. Vi er så heldige at vi som regel har fint vær når vi er i Bergen, og det hadde vi denne gangen også.

Det jeg merket meg spesielt i år er den totale oppgraderingen Fisketorget har fått. For 2 år siden var det ganske shabby med få fristende produkter, nå var det noe helt annet. Riktignok var det knapt en nordmann som jobbet der eller som handlet der, men det kan ikke skyldes produktene i alle fall. Kanskje de høye prisene er med på å jage dem bort?

Nedenfor kan dere se et bildedryss fra Fisketorget hvor det også var Bondens Marked da vi var der.

image

image

IMG_6578

IMG_6644

IMG_6651

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *