Årets Matblogger

 

image-e1402503407152

I går fikk jeg en overraskende og hyggelig mail fra Frode Rølle Malmo, daglig leder for Mathallen i Oslo. Her ble jeg gratulert med at jeg var nominert til Årets Martblogger 2014. Jeg må si at dette var en fantastisk hyggelig beskjed å få. Jeg er både stolt og takknemlig for at bloggen min skal få være med i denne konkurransen. Så tusen takk til dere som har nominert meg.

1. september vil en jury velge ut  5 blogger som går til finalen. Publikum avgir deretter stemmer på en av de 5 bloggene før det hele avgjøres 12. oktober.

Jeg har nok moderate forhåpninger om å nå finalen, men er uansett utrolig stolt over å være på denne listen <3 <3. Og tusen takk enda en gang  til dere som har nominert meg.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *