Bildedryss fra Mathallen

Jeg er glad vi har fått Mathallen i Oslo, men skulle fortsatt ønske at den lå nærmere sentrum.

I dag (lørdag) tok vi en tur dit igjen, og det var faktisk ikke så mange mennesker der. Det var null problem å finne et sted å sitte og det var ingen køer noe sted. Det er jo behagelig for oss som kunder selvsagt.

Servicen er like god som før. Og det er virkelig en fornøyelse å handle der. Det resulterer selvsagt i at man handler en god del mer enn man hadde tenkt på forånd.

Det er ganske lenge siden jeg har vært på Mathallen nå og jeg så at en del butikker er skiftet ut med andre. Blant annet er Kongens Hage skiftet ut med Gutta på Haugen. Slakteriet er borte for godt dessverre, det var jo der jeg pleide å kjøpe svinekjaker. De hadde vel pølser fra A.Idsøe også, nå er det ikke å få tak i på Mathallen dessverre.

En av grunnene til at vi besøkte Mathallen i dag var at vi ville spise lunch på den nyåpnede Hitchhiker som serverer streetfood fra forskjellige steder i verden. Dessverre fikk vi ikke oppleve det for streetfood serveres først fra kl 1600. Til lunch kan man kun velge mellom en suppe og brød. Jeg vet ikke om det er så lurt. Vi snudde i alle fall og spiste asiatiske tapas på Atelier i stedet. Ikke noe negativt å si om dem, kjempegodt!

Lunchen bestod av tapas med asiatisk touch, nydelig.

 

Print Friendly, PDF & Email

One Comment on “Bildedryss fra Mathallen”

  1. Tusen takk til deg Torill for en meget interessant presentasjon i din blogg. Den er profesjonelt laget med flotte foto av reiser og mat som er blant mine interesser. Jeg hygget meg og jeg lærte mye av det jeg leste.

    Jeg vil følge deg videre 🙂

    Hilsen Roger fra Oslo – som flyttet til Spania for 9 år siden.

    PS) jeg er på Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *