That´s Amore

IMG 1854

That´s Amore dukket opp som et naturlig valg da vi skulle forhåndsbestille restaurantbord før turen vår til Gøteborg for en stund siden. Den hadde fått mange gode tilbakemeldinger og virket veldig koselig. At den tilbød en 10-retters meny, La dolce Vita, synes vi virket  spennende.

Vi ble tatt godt imot av Tobbe som eier restauranten sammen med sin italienske kone, Francesca. Tobbe var virkelig en person som bød på seg selv, han er nok en av grunnene til at restauranten får så gode ratinger som den gjør.

Mannen min og jeg gikk for 10-retteren og fikk absolutt nok å spise for å si det sånn. Vi vaklet nærmest ut av restauranten etterpå.

Det koseligste med denne restauranten er menneskene. Man får nesten følelsen av at man er en del av familien. Tobbe har stor kunnskap om både maten, vinene og tilberedningen.  Vinene er italienske selvsagt, og han kjenner personlig de fleste produsentene. Vi fikk til og med adresse og telefonnummer til en av rødvinsprodusentene.

Lokalene er koselige og bordene er plassert slik at man ikke føler at det er så mange gjester der som det faktisk er. Toalettene er rene og fine de også.

Jeg husker ikke nøyaktig alle rettene vi fikk servert, men første rett var i alle fall Ensalada Caprese, den var rett og slett helt nydelig . Neste rett var carpaccio med bresaola og deretter fulgte i tur og orden etter hukommelsen:

Trøffelpostei på ristet brød

Ravioli

Spaghetti alla Vongole

Penne med skinke

Tunfisk og skalldyr

Sorbet

Lammefilét med sjampinjong

Tiramisu og pannacotta

 

Amore1

Amore2

 

Amore3

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *