Three nights in Bangkok

Herlige Bangkok som aldri skuffer! Men denne gangen ble ikke alt som vi hadde håpet på grunn av store opptøyer flere steder sentralt i byen. Først fikk vi beskjed om å finne et annet hotell siden det vi hadde bestilt ligger midt i sentrum. I stedet måtte vi bo litt utenfor bykjernen, på Montien Riverside. Ikke noe galt med hotellet, vi har bodd der før, men beliggenheten er ikke optimal. Klart vi skjønner at sikkerheten kommer først, så hotellbyttet var helt OK. Men sentrum var jo sperret, og de mest populære shoppingområdene var ikke tilgjengelig. Det ble derfor minimalt med shopping denne gangen.

Koselige restaurantbesøk fikk vi i alle fall med oss. På Mandarin Oriental Hotel har de flere gode restauranter, Riverside Terrace Restaurant og Sala Rim Naam er to av dem. Sistnevnte serverer asiatisk mat i form av 6-retters menyer, riktig smakfullt. Men det mest spesielle er beliggenheten, utrolig romantisk. En bonus ved å besøke Mandarin Oriental er at Louis Vuitton har utsalg der. <3

Baan Klang Nam er en restaurant som serverer autentisk thaimat, gjestene er for det meste asiatere. At det stort sett er asiatere der er forståelig, sterkere mat har jeg aldri smakt! Maten de serverer er for det meste sjømat av forskjellig slag i mange ulike former. Liker du veldig sterk mat anbefaler jeg et besøk her, det er en folkelig og enkel restaurant med relativt lave priser. Restauranten ligger et stykke utenfor sentrum, på noen prammer eller påler ut i elven Chao Phraya.

Jeg gleder meg til neste Bangkokbesøk og håper at vi slipper opptøyer og bråk da, for det er så mye jeg vil oppleve som vi ikke fikk gjort nå.

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *