Så står vi foran et nytt år igjen, det 4. for bloggens vedkommende. I 2012 har bloggen vokst jevnt og trutt og har nå ca 1000 besøkende hver dag, i desember opp mot 2000 faktisk. Dette synes jeg er kjempegøy, og selv om dette ikke er så mye i forhold til de virkelig store bloggene så er det sånn jeg vil ha det.
I 2011 ønsket jeg å promotere bloggen mer så da deltok jeg i 3 konkurranser og vant to av dem. Jeg var også presentert i VG to ganger. I 2012 bestemte jeg meg for å holde meg mer i bakgrunnen og sluttet med konkurranser. Jeg slettet også bloggen fra Lesernes VG. Jeg er fortsatt like aktiv, men ville bare være mer anonym.
Når det gjelder tilbud så har jeg mottatt ganske mange forespørsler om å promotere forskjellige produkter, for eksempel krydder, kjøkkenutstyr, reiser med mer, men jeg har hittil takket nei til dette. Vi får se fremover, kanskje dukker det opp noe jeg synes er virkelig spennende.
Jeg har utviklet meg som matblogger i 2012, nå har jeg tatt det store skrittet inn i den spennende verdenen som heter Moderne Cuisine. Nå har jeg fått sous vide, spuma, trykkoker og mer til så nå gleder jeg meg til å fortsette og teste dette utstyret. Har prøvd sous vide flere ganger, og er nå stort sett fornøyd med resultatene. Jeg lover imidlertid at det i fremtiden også skal finnes oppskrfter for “vanlig matlaging” på bloggen. Mine innledende forsøk med sous vide kan dere lese om HER.
Gjærbakst er også noe jeg har blitt stadig mer interessert i, og det vil nok dukke opp en del oppskrifter av dette slaget på bloggen i 2013. Jeg har blant annet planer om å teste ut alle oppskriftene fra boken til Morten Schakenda neste år.
Bloggen min er også en blogg med tips til reiser og restauranter. I 2013 er det foreløpig planlagt flere reiser til storbyer i Europa, og det vil nok komme en del tips her. Den store vinterreisen vil være en rundtur i Sør-Afrika, og jeg gleder meg virkelig til å prøve ulike restauranter – flere er allerede plukket ut.
Da jeg startet med matbloggen for snart 4 år siden var vi bare noen få matbloggere. Nå er situasjonen en helt annen, det kommer nye matbloggere hver eneste dag virker det som. Dette synes jeg er veldig gøy, spesielt fordi det er så mange unge som er kommet på banen. Selv er jeg vel en av de eldste, kanskje til og med den aller eldste. Men jeg har aldri vært redd for å kaste meg over noe nytt og teste det ut, slik også når det gjelder matlaging. Dette skyldes nok nysgjerrigheten min, hører eller leser jeg om noe nytt må jeg prøve det.
Årets nyttårsmeny vil være:
Kamskjell på ertepuré med balsamicokrem
Andebryst sous vide med stekt rosenkål og portvinssaus
Champagnesorbet
Oster
Creme Brulée
Trøffelsjokolademousse tilberedt med spumaflaske
Kjære dere som er innom bloggen min, enten det er ofte eller sjelden: Jeg setter umåtelig stor pris på dere. Det er dere som inspirerer meg og som får meg til å fortsette med bloggingen.
Jeg takker for alle besøk i 2012 og ønsker hver og en av dere et strålende nytt år!
Velkommen tilbake i 2013!
Koselig inlegg fra en kjempeflink kokk!
Tusen takk for mange flotte innlegg i 2012 Torill! Gleder meg til å følge deg videre, og spennende å se at du utvider horisonten.
For en nyttårsmeny! Nam nam og lykke til!
<3 Ane
Godt Nytt År Torill! Tusen takk for all inspirasjon, gleder meg til enda mer det kommende året 🙂
Takk det samme, May Kristin. Og lykke til videre med bloggingen :o)