Villa Malla – nydelig beliggenhet, men……….

IMG 1388

I pinsen kjørte vi til Hurum for å spise lunch på Villa Malla sammen med et vennepar. Villa Malla er Sonja Lees prosjekt hvor hun ønsker å tilby et “sted for allmennheten”. Her har hun importert både palmer og sand fra “Syden” for å skape et sted folk skal like seg.

IMG 1386

IMG 1383

IMG 1384

Det er lett å like seg på Villa Malla, stedet har en praktfull beliggenhet ved Oslofjorden, folk er blide og solen skinner nok når man først kjører hit. Men likevel er ikke konseptet så bra som det kunne vært.

Stedet baserer seg på buffetservering med kun kalde retter til lunch. Buffeten besto av en del sauser og dressinger, noen grønnsaker, noen salater (potetsalat og tunfisksalat med tunfisk fra boks), oksestek og kyllingbiter, begge ufattelig tørre. Fisk og skalldyr var ikke å se, noe jeg synes hadde vært et naturlig innslag siden stedet ligger rett i vannkanten. Ellers var det to-tre oster på bordet og et par marmelader samt noe frukt til dessert.

Kvaliteten på maten var Ikke så mye å bli imponert over dessverre, og jeg er overrasket over at en stjernekokk som Sonja Lee ikke kan presentere noe bedre enn dette.

Hvis jeg skulle reise tilbake til dette stedet så er det i alle fall ikke for matens skyld, men det er et koselig sted å oppholde seg en søndag ettermiddag.

IMG 1381

IMG 1385

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *