Sommersalat

IMG 1321

Det er sjelden jeg ikke har lyst på mat, men de siste dagene har jeg i grunnen ikke hatt matlyst.  Grunnen er vel at det plutselig har blitt veldig varmt her på Østlandet. Normalt har jeg god matlyst selv om det er opp mot 50 grader, men altså ikke nå. Varmen kom kanskje for fort.

I dag har jeg laget en salat, den smakte i alle fall nydelig. Ingen fiksfakserier, bare litt av det jeg hadde i kjøleskapet.

  • Melon med parmaskinke
  • Jordbær
  • Brie
  • Avocado
  • Vårløk
  • Cherrytomater
  • Ruccola
  • Frisk basilikum
  • Min beste olivenolje
  • Min beste balsamicoeddik, 40 år gammel og kjøpt i Piemonte

IMG 1320

Så danderte jeg ingrediensene rundt på tallerkenen og koste meg masse med alle de deilige smakene.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *