Deilig vannmelonjuice

IMG 1315

Her på Østlandet har vi noen fantastiske sommerdager nå, gradestokken kryper opp mot 30 grader. Varmen kom fort og det tar litt tid å bli vant til den. Selv har jeg ikke lyst på så mye mat nå, men skalldyr av forskjellig slag smaker godt. God melon med skinke er også noe som er godt i varmen.

Når det gjelder drikke så er det enklere, for meg er det alltid vann som smaker best. Men innimellom er det jo godt med noe annet også, så i dag laget jeg meg et glass vannmelonjuice som jeg tok med meg på terrassen. Vannmelonjuice har jeg fått skikkelig sansen for i Asia, der serveres det hele dagen og spesielt ved frokosten synes jeg det smaker vidunderlig.

IMG 1307

Det er veldig enkelt å lage. Kutt passe mengde vannmelon opp i biter og kjør i en blender eller bruk stavmikser. Det er ikke nødvendig å fjerne frøene.Tilsett noen isbiter og så har du en deilig svalende drink i sommervarmen. Hvis du vil ha juicen helt glatt siler du den gjennom en sikt og vil du ha den tynnere tilsetter du litt vann.

Deilig.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published.