Vi spiser kylling ganske ofte så det er ikke alltid så lett å finne nye måter å servere den på, og jeg liker best å endre litt på tilbehøret fra gang til gang. Da er det veldig kjekt at det finnes matbloggere, når jeg leter etter nye idéer finner jeg som regel det jeg er ute etter hos noen andre. Idéen til denne retten fant jeg hos Trine, bloggen hennes er jo et skattkammer hvor man kan finne tips og oppskrifter på det aller meste.
Denne retten smakte deilig og den så fargerik og fin ut. Samtidig var den enkel og rask å tilberede.
Gulrotpuré
1/2 pakke gulrøtter
1 klatt smør
litt sukker
Kylling:
1 kyllingfilét per person
salt og pepper
Fremgangsmåte:
Skrell gulrøttene og del dem i biter
Kok i usaltet vann til de er ferdige
Mos dem med en stavmikser
Tilsett litt smør og evt litt sukker
Stek kyllingfilétene ca 6 minutter på hver side ved relativt sterk varme
Del opp i tykke skiver slik det vises på bildet
Tilbehør:
Jeg serverte dette med råstekte amadinepoteter og salat, men den kan selvsagt serveres med annen type tilbehør også.
Servering:
Legg gulrotpuréen midt på tallerkenen og de andre ingrediensene oppå. Legg gjerne salat på toppen, ser fint ut.