Kyoto i Trondheim

I disse dager er vi en tur i Trondheim, og om noen dager reiser vi til Ålesund med Hurtigruten og deretter til Molde via Geiranger. Jeg gleder meg til å se vakker natur og ta bilder av den, men bildene hadde selvsagt blitt mye bedre uten gråvær og regn. Men dessverre, sånn er det i Norge. Heldigvis er hovedferien lagt til Sør-Italia med noen dager på Sicilia også. Der er i alle fall været mer forutsigbart.

Som alltid når vi er ute og reiser så er god mat på gode restauranter en stor del av opplevelsen. Og slik gjør vi det her i Trondheim også. Jeg er veldig glad i sushi, spesielt sashimi, noe mannen min ikke er. Derfor får jeg sjelden gått på gode sushibarer når vi er ute og reiser sammen. I går fikk jeg imidlertid viljen min, han ble med på sushibar. Vi skulle egentlig spist på Sushi Bar Trondheim, men av uforutsette grunner ble det ikke noe av. Vi havnet i stedet på Kyoto som jeg har spist på tidligere. Jeg har absolutt vært fornøyd med Kyoto, men det hadde selvsagt vært gøy å prøve en jeg ikke hadde prøvd før.

Vi valgte en sushi og sashimikombinasjon til kr 449,-. Det viste seg å være et godt valg. det var virkelig masse forskjellige delikatesser, og samtlige smakte aldeles utmerket.

sushi1

 

Jeg som egentlig ikke er så glad i maki og pleier å la dem ligge, synes at disse smakte mye bedre enn andre makier jeg har spist.

maki

Ellers fikk vi blant annet kingfish, kveite, laks, ørret, reker, tunfisk, sjøkreps og forskjellig rogn.

Så takk til mannen min som ofret seg denne kvelden, jeg får heller ofre meg en annen gang. Ikke for det, jeg pleier innimellom å lage mat som bare han liker. Så egentlig jenker vi oss litt begge to når det gjelder mat. Men jeg må innrømme at det som regel er jeg som får viljen min når det gjelder hvilken restaurant vi skal spise på.

sushi3

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *