Herlige Sabores

DSC00070

I Jerez er det et lite hotell som heter Chancilleria. Det ligger i den gamle bydelen i en gate som er så trang at det så vidt er plass til en liten bil. For flere år siden begynte eieren, Antonio, å restaurere den gamle bygningen og for 1 1/2 år siden kunne hotellet åpne dørene. Det har bare 14 rom, og ingen rom er like. Når man står på takterrassen og ser utover byen føler man seg hensatt flere hundre år tilbake i tid – siden man befinner seg i gamlebyen. Det er en magisk følelse. Hotellet har i den korte tiden det har eksistert allerede mottatt flere utmerkelser og priser av forskjellig slag.

På hotellet har de en helt fantastisk restaurant, Sabores. Det er uten tvil den beste restauranten i Jerez. Mye av æren for dette skyldes chefen deres, Juande, som er en kjent chef i Spania.

Jeg var på Sabores for første gang i fjor vår, og i går kveld gikk mannen min og jeg dit igjen. Det ble nok en gang en stor opplevelse, helt fantastisk mat. Jeg traff også igjen eieren, Antonio, og ba om at mannen min fikk en omvisning på hotellet siden han ikke hadde vært der før. Og som vanlig var Antonio vennligheten selv og viste stolt frem flere av rommene. Mannen min ble så frelst at han umiddelbart booket rom for Feriaen 2010.

Jeg anbefaler både hotellet og restauranten på det varmeste hvis du skulle reise en tur til sherrybyen Jerez.

DSC00066

DSC00069

DSC00067

DSC00071

DSC00073

DSC00072

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *