Meksikansk flørt

Jeg pleier ikke å skrive om drinker her på bloggen, men på fredag fant jeg oppskrift på Meksikansk flørt presentert som ukens drink i VG og synes den virket spennende. Bestemte meg derfor for å lage den til mannen min. Jeg smakte på den og jeg synes faktisk den smakte kjempegodt, frisk og litt syrlig og man kunne nesten ikke kjenne alkoholsmaken. Jeg vil karakterisere den som en typisk damedrink. Det ble ingen drink på meg fordi jeg ikke orket å lage en ny, men neste gang skal jeg jammen ta et glass jeg også.

Ingredienser:

Isbiter

1 1/2 ts sukker

Saft av 1/2 sitron

1/2 eggehvite (lett sammenpisket)

2 dash angustora bitter (men det hadde jeg ikke. Tok en dash cognac i stedet for fargens skyld)

4 cl tequila

Fremgangsmåte:

Fyll coctailshakeren halvfull med isbiter og ha i alle ingrediensene

Rist godt i et par minutter (jeg ristet ikke fullt så lenge)

Sil over i et avkjølt coctailglass

Pynt med sitronbåt

Ha perlesukker langs kanten av glasset (det fant jeg på selv og det så kjempefint ut)

Eggehviten gjør at det blir et lag med skum på toppen, det så også kjempefint ut.

Salut!

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *