Jeg er veldig glad i salat, både som tilbehør, som lunchrett og til middag. Når jeg spiser det til middag foretrekker jeg at salaten er lun. Jeg har flere favoritter når det gjelder middagssalater, blant annet kyllingsalat med feta og avocado som dere finner oppskrift på HER, og den dere finner oppskrift på i dette innlegget.
Ingredienser dressing/saus:
Chevre i ønsket mengde
Kjøtt av 1 avocado
1 kinesisk hvitløk
2 ss kremfløte
Litt sitronolje
Salt og pepper
Litt hakket koriander og basilikum
Fremgangsmåte:
Kjør alle ingrediensene i kjøkkenmaskin til du får en glatt saus og smak til med evt mer krydder
Ingredienser salat
Forskjellig salat, f.eks. ruccola, lollo og hjertesalat
1 stykke chorizopølse
1/4 gul squash
2 sjalottløk
1 rød chili uten frø
Gule og røde cherrytomater
Havsalt og pepper
Pinjekjerner
Fremgangsmåte
Fordel salaten på et fat eller tallerkener
Ta litt olivenolje i stekepannen og fres chorizoen litt
Tilsett finhakket squash, hvitløk og chili sammen med chorizoen og fres videre et par minutter
Fordel ingrediensene oppå salaten, chorico og de varme grønnsakene på toppen
Jeg serverer denne salaten med nybakt focaccia. Du finner oppskrift på det HER. Men jeg brukte soltørkede tomater og svarte oliven i focacciaen denne gangen.