Man kan egentlig putte hva man vil i denne retten, rester av grønnsaker man har i kjøleskapet er helt utmerket. Men jeg laget den må denne måten:
Ingredienser:
600 g karbonadedeig/ kjøttdeig
4 kinesiske hvitløk
1 rød chili uten frø
1 boks tomater med basilikum og oregano
Hakket koriander og basilikum
1/2 boks gresk yoghurt
1/2 squash
1 pakke med små tomater
Rødløk
Mozarella og cheddarost
Salt, pepper og annet krydder etter ønske
Fremgangsmåte:
Først brunet jeg karbonadedeigen i pannen og tilsatte hvitløken etter en stund.
Når det begynte å bli ferdig tilsatte jeg de hakkede urtene og blandet det inn i karbonaden.
Tilsatte tomatboksen og gresk yogurt.
Tok så det hele over i en ildfast form. Over karbonadedeigen la jeg et lag med gresk yoghurt og strødde på mer hakket koriander og basilikum. På toppen la jeg så et lokk av tomater, squash og rødløk slik det vises på bildet.
Til slutt strødde jeg over 1/2 pose med mozarella og cheddarost.